Tecrübeli libero Beşiktaş’ta

Sultanlar Ligi’nin yeni ekiplerinden Beşiktaş, transferlerini sürdürüyor. Siyah-beyazlılar son olarak tecrübeli libero Gizem Güreşen’i kadrosuna kattı.

Spor 14 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Güreşen, Beşiktaş'ta.

Beşiktaş, kadın voleybolunda Sultanlar Ligi’ne yükseldikten sonra kadroyu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Ligin yeni ekibinin son transferi libero bölgesine geldi. Tecrübeli isim Gizem Güreşen, gelecek sezon Beşiktaş’ın formasını giyecek.

Gizem kariyerine Türk Telekomspor’da başladıktan sonra sırasıyla Marmaris Belediyespor ve Galatasaray’da forma giydi. Güreşen, 2009-2015 yılları arasında Vakıfbank’ta oynadı. 2015-16’da Fenerbahçe ve 2016-17’de Volero Zurich takımlarının başarısı için ter döktü. Gizem, 2017’den beri Galatasaray’da oynuyordu.

Filenin Efeleri Romanya'dan rövanşı aldıFilenin Efeleri Romanya’dan rövanşı aldı

Gizem, 2011 ve 2013’te CEV Şampiyonlar Ligi’ni kazandı. 2013’te Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi’ni kazanan sporcu aynı sene FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nı da kazanmıştı. 2017’de İsviçre’de hem lig hem kupa hem Süper Kupa’yı kazanan Gizem, artık Beşiktaş’ın başarısı için ter dökecek.

Beşiktaş, Gizem Güreşen’den önce Jovana Brakocevic, Bahar Toksoy Guidetti, Fulden Ural, Bengisu Aygün, Wilma Salas Rosell, Hilal Kocakara, Çağla Akın, Ekaterina Efimova gibi isimleri kadrosuna katmış ve takımın başına Giovanni Caprara’yı getirmişti.

Polonyalı voleybolcu Smarzek: Türkiye’yi sevmiyorumPolonyalı voleybolcu Smarzek: Türkiye’yi sevmiyorum

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.