TFF’den aynı karar: Transfer her yerde biter, Türkiye’de devam eder

TFF, önümüzdeki sezon için transfer dönemlerinin başlangıç ve bitiş tarihlerini açıkladı. Açıklanan tarihlere göre transfer dönemi Avrupa liglerinden iki hafta sonra bitecek.

Spor 7 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
TFF, transfer dönemlerini duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu, transfer dönemlerinin ne zaman başlayıp ne zaman biteceğini duyurdu. TFF’den yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: “2023-2024 futbol sezonunda Birinci Transfer ve Tescil Dönemi’nin 26 Haziran 2023 tarihinde başlayıp, 15 Eylül 2023 tarihinde sona ermesine ve İkinci Transfer ve Tescil Dönemi’nin 11 Ocak 2024 tarihinde başlayıp, 9 Şubat 2024 tarihinde sona ermesine karar verilmiştir.”

Bu tarihlere göre Avrupa’da 31 Ağustos tarihinde biten yaz transfer dönemi ülkemizde 15 gün daha devam edecek. Son yıllarda 8 Eylül tarihinde bitmesine alıştığımız transfer sürecinin bir hafta daha uzamış olması dikkat çekti. Kış transfer dönemi de geçtiğimiz sezonun aksine daha uzun sürecek. Geçen sezon normal şartlarda transfer dönemi 8 Şubat’ta sona ermişti. Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremler sonrası ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK oyuncularının lig içinde transferine izin verilmişti. Gelecek sezon kış transfer dönemi de Avrupa liglerinden çok daha sonra bitecek.

Büyükekşi’den Beşiktaş’a yanıt: “Akla zarar bir fikir”Büyükekşi’den Beşiktaş’a yanıt: “Akla zarar bir fikir”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.