TFF’den Süper Kupa’ya yarım saatlik erteleme

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı saat 21.00'den 21.30'a alındı. Karşılaşma 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak.

Spor 4 Mart 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Süper Kupa'nın saatine güncelleme geldi.

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası’nın son şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının saati değişti. Ramazan ayına denk gelen mücadelenin saati 21.00’den 21.30’a alındı. TFF tarafından yapılan açıklamada herhangi bir tarih değişikliği yer almadı. Yani karşılaşma 7 Nisan Pazar günü saat 21.30’da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak.

TFF’den Rize’ye son uyarı

Federasyon bugün bir açıklama daha yaptı. Buna göre Rizespor’a zemin düzenlemesi için son uyarı yapıldı. Yapılan açıklamada “TFF yetkilileri tarafından yerinde yapılan denetim sonrası Çaykur Rizespor’a stadyum zeminini düzeltene kadar stadyumda antrenman yapılmaması, zeminde ivedilikle iyileştirme çalışmaları yapılmazsa 18 Mart tarihinde yapılacak denetim sonrası stadyumun müsabakaya kapatılacağı resmi olarak iletildi” dendi.

Galatasaray Dolmabahçe'den lider çıktıGalatasaray Dolmabahçe’den lider çıktı

Sevmek bir ömür, derbi bir dakikaSevmek bir ömür, derbi bir dakika

Erken atan yol alır!Erken atan yol alır!

Bir zamanın kralları şimdi ıslıklanıyorlar: Cenk Tosun ve AboubakarBir zamanın kralları şimdi ıslıklanıyorlar: Cenk Tosun ve Aboubakar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.