Toni Kroos: Ronaldo, sadece LeBron’la karşılaştırılabilir

Real Madrid'in tecrübeli orta saha oyuncusu Toni Kroos eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'yla alakalı övgü dolu sözler söyledi. Kroos Ronaldo'nun iş ahlakını överken kendisini sadece LeBron James'le kıyaslamanın doğru olacağına değindi.

Spor 29 Eylül 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Toni Kroos'tan eski takım arkadaşına övgü.

Cristiano Ronaldo, 2009 yazında katıldığı Real Madrid’de 2018 yazına kadar sayısız başarıya imza attı. Bu başarılar arasında 4 tane Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da vardı. Bu şampiyonlukların büyük kısmında pay sahibi olan isimlerden biri de Alman orta saha oyuncusu Toni Kroos’tu. Kroos hala Real Madrid’in orta sahası için belirleyici yıldız oyunculardan biri.

“Onun askeri gibiydik”

Alman, eski takım arkadaşı ve Real’deki başarılarının bir kısmında büyük pay sahibi olan Ronaldo’yla alakalı övgü dolu sözler söyledi. Katıldığı bir podcast programında açıklamalarda bulunan Kroos, “Cristiano’da çok özel ve hiç görülmemiş özellikler vardı. Her zaman en iyi olmayı istemek ve en iyi olduğun gün bile tatmin olmamak. Adam tam bir manyaktı. Durum 4-0 ve Ronaldo sadece iki gol mü attı..? Bundan asla memnun değildi. Duyunca absürt geliyor değil mi? Ama bu inat takımı da öne itiyordu. Çünkü herkes Cristiano’ya saygı duyuyordu. Onun birer askeri gibiydik” dedi.

Real Madrid son nefeste, Napoli deplasmanda kazandıReal Madrid son nefeste, Napoli deplasmanda kazandı

“O benim kardeşim”

Kroos Portekizli yıldızın yalnızca LeBron James’le kıyaslanabileceğini “Ronaldo’nun takıntıları onu şu anki oyuncu yaptı. İnsanların göremediği şey bu. Kendisinin kıyaslanacağı yalnızca tek bir isim var o da: LeBron James” diyerek açıkladı. Kroos “Ronnie 38 yaşında olmasına rağmen hala maçlara nasıl hakim ve nasıl istekli garipsemiyoruz herhalde? Adam 38 yaşında ve hala hırslı. Bu durum çok saçma ve mükemmel. Onu çok seviyorum, o benim kardeşim” diyerek sözlerini noktaladı.

İranlılar Cristiano Ronaldo'yu seyredemeyecekİranlılar Cristiano Ronaldo’yu seyredemeyecek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.