Toprak Razgatlıoğlu gaza bastı! BMW ile ilk birincilik

2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nun İspanya ayağında milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, BMW ile ilk, kariyerinin 40. zaferini kazandı.

Spor 23 Mart 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Toprak Razgatlıoğlu, sezonun ilk birinciliğini İspanya'da kazandı.

2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nda (WSBK) sezonun ikinci ayağı İspanya’da koşuldu. Yarışa pole pozisyonda başlayan milli yarışçı Toprak Razgatlıoğlu, sezonun ikinci ayağının ilk yarışını birinci tamamladı.

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, yarışın ilk 10 turunda tempo yükselten Bulega’nın lastiklerinin bitmesiyle farkı kapatırken, son turda ise öne geçen Toprak Razgatlıoğlu damalı bayrağı ilk sırada geçti.

2024 WSBK İspanya etabında superpole ve ikinci yarış, yarın yapılacak. Toprak Razgatlıoğlu’nun mücadele edeceği superpole yarışı pazar 13.00, ikinci yarış ise 16.00’da başlayacak.

Can Öncüve Bahattin Sofuoğlu dereceye giremedi

Barcelona’da yapılan Dünya Supersport Şampiyonası’nın ikinci ayağının ilk yarışında milli sporcular Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu piste çıktı. Kawasaki Puccetti takımı için mücadele eden Can Öncü yarışı 8sekizinci,  MV Agusta Reparto Corse takımıyla yarışan Bahattin Sofuoğlu ise 10. sırada bitirdi. Yarışı, Aruba.it Racing WorldSSP Team adına yarışan İspanyol sporcu Adrian Huertas kazandı. Genel klasmanda Bahattin Sofuoğlu 26 puanla 6’ıncı, Can Öncü ise 8 puanla 13’üncü sırada yer aldı. İlk sırada ise İtalyan sporcu Yari Montella bulunuyor. Sezonun ikinci ayağının ikinci yarışı pazar 17.15’te koşulacak.

Toprak Razgatlıoğlu BMW ile siftahı beşincilikle yaptıToprak Razgatlıoğlu BMW ile siftahı beşincilikle yaptı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.