Tottenham, Arne Slot’u ikna edemedi!

Tottenham, menajer arayışında yine aradığını bulamadı. Feyenoord Teknik Direktörü Arne Slot, Premier Lig ekibinden gelen teklifi kabul etmedi ve takımdan ayrılmak istemediğini dile getirdi.

Spor 26 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Slot, Tottenham'a gitmektense Hollanda'da kalmayı seçiyor.

Feyenoord’un şampiyon teknik direktörü Arne Slot, hakkında çıkan Tottenham iddialarını kesin bir dille geri çevirdi. Slot, yaptığı açıklamada “Son zamanlarda hakkımda birçok dedikodu duyuyorum. Müteşekkir olmakla beraber Feyenoord’daki görevime devam etmek ve geçen sezon yarattığımız şeyin üstüne katmak istiyorum” dedi.

Tottenham, Antonio Conte’yle yolları ayırdıktan sonra takımı geçici olarak Cristian Stellini’ye emanet etmiş ancak Stellini’nin görevi 4 maç sürmüştü. Ardından Ryan Mason göreve geldi, Tottenham son 6 maçında 4 puan toplayabildi ve 8. sıraya geriledi.

Beşiktaş ona yanıyor! Orkun Kökçü değerini 1000'e katladıBeşiktaş ona yanıyor! Orkun Kökçü değerini 1000’e katladı

Tottenham’da menajer adaylığı için Bayern Münih’in eski çalıştırıcısı Julian Nagelsmann’ın ismi de geçmişti. Slot, Tottenham’dan önce adı Leeds United’la anıldığı dönemde de yaptığı açıklamayla Hollanda’da kalmak istediğini belirtmişti. Aralık 2020’de AZ Alkmaar’dan ayrılıp Feyenoord’un başına geçen Slot, kaptanlığını Orkun Kökçü’nün yaptığı takımıyla şampiyon olmuştu.

Orkun’lu Feyenoord Hollanda şampiyonuOrkun’lu Feyenoord Hollanda şampiyonu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.