Tottenham yönetimi kahkaha gazına gülüp geçmedi: Bissouma kadro dışı!

Premier Lig ekiplerinden Tottenham geçenlerde kahkaha gazı kullanırken görüntüleri ortaya çıkan orta saha oyuncusu Yves Bissouma'yı kadro dışı bıraktı.

Spor 15 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Bissouma'nın başını kahkaha gazı yaktı, oyuncu kadro dışı kaldı.

Londra temsilcisi Tottenham 27 yaşındaki Yves Bissouma’yı kahkaha gazı kullandığı için kadro dışı bıraktı. Kulüpten yapılan açıklamada kararın oyuncunun özür dilemesine karşın alındığı bildirildi. Bissouma cumartesi günü sosyal medyada bir balondan soluk alırken görüldüğü bir video paylaşmıştı.

Kahkaha gazı ya da NOS olarak bilinen nitrojen oksit bulundurmak ve bunu eğlence amaçlı kullanmak 2023’ten bu yana Birleşik Krallık’ta suç kabul ediliyor ve iki yıla kadar hapisle cezalandırılıyor. Tottenham menajeri Agne Postecoglou konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı:

“Bissouma’yı pazartesi günü oynanacak Leicester City maçından men ettik. Bunun ötesinde Bissouma ile benim ve takım arkadaşları arasında güven inşası gerekiyor. Şimdi bunun üstünde çalışması gerekecek. Kapı ona açık ve umarım aldığı kararların sadece kendisini değil, başkalarını da etkilediğini fark edecektir. Umarım yaşananlar bundan sonra daha iyi kararlar almasına olanak sağlar. Bu olayın kişisel sonuçları var, çünkü yasadışı. Bissouma’nın profesyonel bilinç çerçevesinde sorumluluk sahibi olması gerekirdi, çünkü Premier League’i takip eden çok sayıda insan var. Kötü bir seçim yaptı. Ancak bu bağlamda, hepimiz hata yaparız, her insan için, futbolcular da dahil olmak üzere, rehabilitasyon ve kurtuluş için her zaman bir fırsat olmalı. Gerisi artık Bissouma’ya kalmış.”

2022’de Brighton’dan Tottenham’a 30 milyon sterlin karşılığında transfer olan Bissouma cumartesi öğleden sonra Bayern Münih’e karşı oynanan hazırlık maçında 45 dakika forma giydi ve ardından bu videoyu paylaştı.

Kahkaha gazı bu kez güldürmedi!Kahkaha gazı bu kez güldürmedi!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.