Tottenham’ı sakatlıklar vurdu

Premier Lig'de ilk 10 haftayı lider geçtikten sonra geçtiğimiz hafta sonu koltuğu Manchester City'ye kaptıran Tottenham'da sakatlık şoku yaşanıyor.

Spor 11 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Tottenham'da sakatlıklar can sıkıyor.

Premier Lig’de sezon en formda giren takım Tottenham sakatlıkların şokunu yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Chelsea’ye 4-1 yenilen Kuzey Londra ekibi 10 haftalık yenilmezlik serisinden oldu. Christian Romero ve Udogie’nin atılmasıyla 9 kişi kalan takım 3 puandan fazlasını kaybetti. Zira van de Ven ve James Maddison da sakatlıkları nedeniyle kenara geldiler. Yunan asıllı Avustralyalı teknik direktör Ange Postecoglou iki oyuncunun da sakatlığının ciddi olduğunu ve yılbaşından önce sahalara dönmelerinin zor olduğunu belirtti.

Maddison sezona fırtına gibi başlamış ve ağustos ayında Premier Lig’in en iyi oyuncusu seçilmişti. 11 Premier Lig maçına çıkan oyuncu toplamda 3 gol ve 5 asistlik katkı sunmuş, takımının 10 haftayı lider geçmesinde rol oynamıştı. van de Ven ise geçtiğimiz yaz kadroya katılmış, Romero ile iyi bir ikili oluşturup güçlü bir savunma hattı kurmuştu. Londra ekibi iki kritik oyuncusundan en az 1.5 ay yoksun kalacak.

Bu iki sakatlık haricinde sezona o kadar da formda giremese dahi rotasyonun değerli parçalarından olan Brezilyalı Richarlison da kasık ameliyatı geçirdi.

Londra’da aksiyon VAR: 5 gol, 2 kırmızı kart, iptal edilenlerLondra’da aksiyon VAR: 5 gol, 2 kırmızı kart, iptal edilenler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.