Trabzonspor’da Abdullah Avcı gidiyor, Şenol Güneş ve Fatih Tekke sesleri

Başarısız sonuçların ardından Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Abdullah Avcı ile yolları ayırma kararı aldı. Fesih görüşmeleri yapılırken Avcı'nın yerine çıkan adaylar Şenol Güneş ve Fatih Tekke.

Spor 30 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Ardı ardına gelen başarısız sonuçların ardından Trabzonspor yönetimi Abdullah Avcı ile yolları ayırma kararı aldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, üst üste gelen kötü sonuçların ardından eleştirilerin odağı haline geldi. Karadeniz ekebiyle ikinci döneminde 44 maça çıkan Avcı, 26 galibiyet, 13 mağlubiyet ve altı beraberlik aldı. Önce Avrupa Ligi’nden elenen son olarak İsviçre’nin St. Gallen takımına penaltılarla yenilerek Konferans Ligi ve Avrupa’ya veda eden bordo mavililerde Avcı ile ilgili karar verildi. Teknik direktör değişimine gitmeye karar veren Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Avcı ile sözleşme fesih görüşmelerine başladı.

Avcı’nın yerine iki aday

Abdullah Avcı’nın yerine düşünülen iki aday da belli oldu. Sports Digitale’nin haberine göre Ertuğrul Doğan, Şenol Güneş ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bordo mavililerde düşünülen ikinci isimse Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke. Ancak Trabzonspor yönetimi Alanyaspor ile görüşme yapmadan Tekke ile konuşmayacak.

A Milli Takım kadrosu açıklandı: Beşiktaş'ın 17 yaşındaki forveti milli takımdaA Milli Takım kadrosu açıklandı: Beşiktaş’ın 17 yaşındaki forveti milli takımda

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.