Trabzonspor’da ayrılan ayrılana… Bu kez Bruno Peres

Süper Lig’in son şampiyonu Trabzsonspor’da yaprak dökümü sürüyor. Bordo-mavililer Brezilyalı oyuncu Bruno Peres’le karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Spor 28 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Trabzonspor'da Bruno Peres'le yollar ayrıldı.

Geçtiğimiz yılın şampiyonu Trabzonspor, bu sezon kabusu yaşıyor. Avrupa ve ligde gelen kötü sonuçların ardından Ahmet Ağaoğlu başkanlıktan, Abdullah Avcı teknik direktörlükten istifa etti. Onların yerine Ertuğrul Doğan ve Nenad Bjelica geldi.

Ertuğrul Doğan'a göre Trabzonspor için başarının formülü çok açıkErtuğrul Doğan’a göre Trabzonspor için başarının formülü çok açık

Peres maaşının yarısından vazgeçti

Futbolcuların maaşlarının yüksek olduğunu söyleyen Trabzonspor Başkanı Doğan, ardı ardına hamleler yapıyor. Stoper Victor Hugo’nun Bahai’ya gitmesinden sonra bir başka Brezilyalı Bruno Peres’in 31 Mayıs 2024’te bitecek sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi. Borsaya gönderilen yazıya göre Peres, alacaklarının yarısından vazgeçti, kalan yarısını ise 6 taksit halinde alacak. Yönetim, Trabzonspor’la hem lig hem Süper Kupa şampiyonluğu yaşan Bruno Peres’i plaket vererek uğurladı.  Trabzonspor formasını 46 kez giyen 33 yaşındaki Peres, 1 gol atarken 2 asist yaptı.

Trabzonspor'da Bjelica'dan transfer sorusuna manidar yanıtTrabzonspor’da Bjelica’dan transfer sorusuna manidar yanıt

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.