Transfer sezonu ‘Karadeniz Fırtınası’yla başladı

Türkiye'de transfer sezonu açıldı. Trabzonspor beş futbolcuyu birden KAP'a bildirdi. Bordo-mavililer ayrıca Abdullah Avcı'nın teknik heyetine Önder Karaveli'yi katmaya hazırlanıyor.

Spor 24 Haziran 2024
Trabzonspor transfer dönemine fırtına gibi girdi.

Türkiye’de transfer sezonu açıldı. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre birinci transfer ve tescil dönemi 24 Haziran 2024’te başlayıp 13 Eylül 2024’te sona erecek.

Süper Lig’de yeni açılan transfer sezonunun ilk hareketliliği Trabzonspor cephesinden geldi. Bordo-mavili ekip tescil sezonu açılır açılmaz beş futbolcuyla görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Trabzonspor’dan yapılan bildirimde Hull Cityli Ozan Tufan ve geçen sezonu Gaziantep FK’da kiralık geçiren Standard Liege’den Denis Mihai Dragus’un yanı sıra serbest statüde yer alan Borna Barisic, John David Lundstram ile Anthony Nwakaeme’nin kulübe transferi konusunda görüşmelere başlandığı kaydedildi.

Karadeniz temsilcisi teknik ekibe de ekleme yapmaya hazırlanıyor. Geçen sezon kulüpte görev alan Egemen Korkmaz ve Mustafa Sarp’ın ayrılığı sonrası Abdullah Avcı’nın ekibine sürpriz bir ekleme yapılacak. Geçmişte Beşiktaş’ın altyapısında görev aldıktan sonra siyah-beyazlılarda dört aylığına teknik direktörlük de yapan Önder Karaveli Trabzonspor yönetiminin Abdullah Avcı’nın ekibine yardımcı antrenör olarak getirmek istediği isimlerin başında geliyor. Karaveli’nin ardından mevcut teknik ekipte yer alan Caner Erol’un yardımcı antrenörlük için anılan ikinci isim olduğu kaydedildi.

Bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde topbaşı yaparak sezonu açan Trabzonspor’da ilk etap çalışmaları 30 Haziran Pazar günü tamamlayacak. Karadeniz ekibi 1 Temmuz Pazartesi günü Macaristan’a giderek 14 Temmuz Pazar gününe kadar sezon öncesi hazırlıklarını sürdürecek.

Millilerin Çekya maçını Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecekMillilerin Çekya maçını Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.