TRT Spor’da ‘pompa’ skandalı: Soruşturma başlatıldı

TRT Spor'un Almanya'dan canlı EURO 2024 yayınında kamera arkasındaki konuşmalar yayına yansıdı. Kanal hemen görüntüyü ekrandan alırken devamında kurumdan soruşturma başlatıldığı bilgisi paylaşıldı.

Spor 30 Haziran 2024
TRT bir kez daha ekranlarında yaşanan skandalla gündeme geldi.

TRT Spor ekranlarında skandal olarak nitelendirilebilecek bir canlı yayın kazası yaşandı. EURO 2024’e dair yorumların yapıldığı Spor Stüdyosu adlı program esnasında Ceyla Büyükuzun ve Erbatur Ergenekon ekran önünde konuşurken kamera arkasındaki skandal konuşmalar yayına yansıdı.

Yayın esnasında kime ait olduğu bilinmeyen bir sesten gelen “Yatacağına tıraş olsaydın ya, ikiye kadar pompa” sözleri izleyicilere kadar ulaştı. Yaşananların ardından canlı yayın apar topar kesildi. TRT Spor sunucusu “Canlı yayın bazen böyle aksaklıklar yaşanabilir” diyerek olayı toparlamaya çalıştı, ancak şaşkın yüz ifadesi izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

TRT’den açıklama gecikmedi

TRT Spor Kanalı Spor Stüdyosu programında canlı yayına yansıyan bazı konuşmalar sebebiyle soruşturma başlatıldığını duyurdu.
TRT Spor’un sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
“TRT Spor kanalımızda canlı yayınlanan Spor Stüdyosu programında kabulü mümkün olmayan bazı konuşmalar yayına yansımıştır. Olayda sorumluluğu olanların tespiti ve gerekli cezanın belirlenmesi için hızlıca bir soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma tamamlanana kadar ilgili personel açığa alınmıştır.”

Avusturya'da Verstappen ile Norris çarpıştı, Russell birinciliğe ulaştıAvusturya’da Verstappen ile Norris çarpıştı, Russell birinciliğe ulaştı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.