Türkiye kararını verdi: Daniele Santarelli ile devam

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Filenin Sultanları'nın Daniele Santarelli ile yola devam edileceğini duyurdu. İtalyan başantrenör 2028 Los Angeles Olimpiyatları'nın sonuna kadar Türkiye'yi çalıştıracak.

Spor 24 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Daniele Santarelli yönetimindeki Türkiye Paris Olimpiyatları'nı dördüncü sırada tamamladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Daniele Santarelli’nin Los Angeles 2028 Olimpiyatları sonuna kadar Filenin Sultanları ile devam edeceğini söyledi. Üstündağ, TRT Spor Yıldız’a yaptığı açıklamayla kararı duyurdu.

Daniele Santarelli 2023’ün Ocak ayında Türkiye Voleybol Federasyonu ile anlaşmaya varmıştı. Bu yılki milli takım sezonun sona ermesi ile sözleşmesi 2+4 yıllık olan İtalyan çalıştırıcının da iki yılı dolmuş oldu. TVF Başkanı Üstündağ ise açıklamalarında Santarelli ile devam edileceğini açıkladı.

Üstündağ konuşmasında şunları söyledi: “Daniele Santarelli ile ilk görüşme yaptığımızda ülkeye hayran olduğunu söyledi. Burada kendisinin de Türk voleybolunda artık tüm dünyada önemli söz sahibi olacağının altını çizdi. Biz de bu hayali olan, genç, dinamik, ülkenin evladı olmayı kabul eden bir koçla çalışmak bizim için ayrıcalık oldu. Ben çok memnunum.”

Daniele Santarelli: Hayatımın en güzel yazıDaniele Santarelli: Hayatımın en güzel yazı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.