Türkiye Kupası finalinde Atilla Karaoğlan düdük çalacak

Fenerbahçe ve Başakşehir’in İzmir’de karşı karşıya geleceği Türkiye Kupası finalini Atilla Karaoğlan yönetecek.

Spor 6 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Türkiye Kupası finalinde hakem belli oldu.

Türk futbolunda sezonun son maçı İzmir’de oynanacak. Türkiye Kupası finalinde 9 senedir kupa hasreti çeken Fenerbahçe ve Emre Belözoğlu’nun çalıştırdığı Başakşehir kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadelede görev yapacak hakemse Atilla Karaoğlan.

Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Mehmet Emin Tuğral yapacak. Karşılaşma 11 Haziran Pazar günü İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak.

Galatasaray'da Icardi, Zaniola oynadı, Torrent kazandıGalatasaray’da Icardi, Zaniola oynadı, Torrent kazandı

Karaoğlan’ın Fenerbahçe ve Başakşehir karnesi

Atilla Karaoğlan bugüne kadar kariyerinde 13 Fenerbahçe maçı yönetti. Sarı-lacivertliler bu maçların 10’undan galip ayrıldı. 2 maç berabere bitti ve Fenerbahçe 1 kez kaybetti. Bu sezon Türkiye Kupası’nda Sivas’taki Sivasspor maçını yöneten Karaoğlan’ın düdük çaldığı maç 0-0 bitmişti. Ayrıca 2021-22 sezonunda Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçını da Karaoğlan yönetmişti. O maç, 2-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle bitmişti.

Karaoğlan’ın kariyerinde 4 Başakşehir maçı var. Boz Baykuşlar bu maçlardan 2’sini kazanıp 2’sini kaybetti. Kaybedilen maçlardan biri, bu sezon Galatasaray’a karşı oynanan ve 7-0 biten karşılaşmaydı.

Fenerbahçe’nin kabusu olmuştu, düdüğünü astı: Ivan Bebek hakemliği bıraktıFenerbahçe’nin kabusu olmuştu, düdüğünü astı: Ivan Bebek hakemliği bıraktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.