Türkiye Kupası’nda ortalık toz ve sigara dumanı!

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçına takımlar 'Geç değil sen de sigarayı bırakabilirsin' pankartıyla çıkarken maçı anlatan spiker Onur Yıldız'ın tüttürürken görüntüsü sosyal medyaya düştü. Yayıncı A Spor isyanda: İllegal...

Spor 8 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Onur Yıldız'ın sigara içerken çekilen görüntüsü sosyal medyada viral oldu.

Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ve Gaziantep FK arasında oynanan karşılaşmadan önce yayıncı kuruluşun spikeri Onur Yıldız canlı yayında sigara içti.

Gaziantep FK ve Fenerbahçeli futbolcular maç önündeki seremoniye üstünde “Geç değil, sen de sigarayı bırakabilirsin’ yazılı pankartla çıkmışken sosyal medyada Onur Yıldız’ın sigara içerkenki görüntülerinin yayılması ironik bir durum yarattı.

Futbolcular sahaya sigara karşıtı pankartla çıktı.

Onur Yıldız konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Sosyal medyada yer alan görüntü canlı yayında gerçekleşmemiştir. Yurt dışı yayını için verilen uydu frekansından illegal şekilde kaydedilmiş yayın dışı görüntüdür. A Spor izleyenler yayında asla böyle bir görüntüye tanık olmadı.”
Türkiye Kupası’nın yayıncısı A Spor’un istihbarat şefi Aykut İnce ise “Bu illegal bir görüntüydü. Yayın sırasındaki görüntü değildi. Bununla ilgili yasal süreç başlatıldı” dedi.

Stadyumlarda sigara içmek yasak

Türkiye’de kapalı alanlarda sigara içmek yasak. 2024 yılı itibariyle kapalı alanlarda sigara içenlere 365 TL’den başlayarak 617 TL’ye kadar para cezası veriliyor. Stadyumlar kapalı alan sayılıyor.

Kupa golcüsü Batshuayi Gaziantep'te iş başındaKupa golcüsü Batshuayi Gaziantep’te iş başında

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.