Türkiye Kupası’nda takvim açıklandı

TFF, Türkiye Kupası’nda yarı final ve final maçları hariç oynanacak karşılaşmaların tarihlerini duyurdu.

Spor 12 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Türkiye Kupası'nda ön eleme programı belli oldu.

Türkiye Kupası heyecanının yaşanacağı tarihler açıklandı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Türk futbolunu Avrupa’da temsil edeceği, 38 haftalık uzun bir maratonun yaşanacağı Süper Lig’in yanında Türkiye Kupası maçlarının tarihleri merak konusuydu. Federasyondan yapılan açıklamayla o tarihler belli oldu.

17 Eylül Pazar günü ön eleme turu maçlarıyla başlayacak organizasyonda 1. eleme turu karşılaşmaları, 26, 27 ve 28 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Kupada 11, 12 ve 13 Ekim tarihlerinde 2. eleme turu, 31 Ekim, 1 ve 2 Kasım’da ise 3. eleme turu maçları yapılacak. Organizasyonda, 5, 6 ve 7 Aralık tarihlerinde oynanacak 4. eleme turu karşılaşmalarının ardından Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de yer alacağı 9, 10 ve 11 Ocak tarihlerindeki 5. eleme turu karşılaşmaları gerçekleştirilecek. Son 16 turunun 6, 7 ve 8 Şubat’ta oynanmasının ardından 27, 28 ve 29 Şubat tarihlerinde çeyrek final müsabakaları yapılacak. Organizasyonda yarı final ve final müsabakalarının tarihleri ise daha sonra açıklanacak.

Bir acayip istihdam! Beşiktaş'a futbolcu olarak döndü, seneye patron olacakBir acayip istihdam! Beşiktaş’a futbolcu olarak döndü, seneye patron olacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.