Uçar – Çalımbay polemiği sürüyor: Artık geriye bakmak istemiyoruz

Spor 14 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Feyyaz Uçar, Çalımbay'a yanıt verdi.

Rıza Çalımbay, Ahmet Nur Çebi yönetimi döneminde Beşiktaş’ın başına geldi ve Hasan Arat yönetiminde 21 Aralık’taki Alanyaspor yenilgisi sonrası yollar ayrıldı. Hasan Arat yönetiminde futbol şube sorumlusu olan Feyyaz Uçar ve sportif direktör Samet Aybaba’nın aldığı kararla yolların ayrıldığı Çalımbay, o günden beri yaptığı açıklamalarda birkaç kez Beşiktaş’a kırgınlığı olmadığını, Uçar ve Aybaba’ya kırgın olduğunu belirtti.

Feyyaz Uçar, 3-0 kazanılan Karagümrük maçı sonrası konuyla alakalı konuştu. Uçar “Artık bizim takımımızın bir hocası var. Biz artık geriye bakmak istemiyoruz. Önümüze bakacağız. Rıza Hocamızın bilgisi vardı. İlk kendisine bilgi verildi kadro dışında” dedi. Çalımbay, konu hakkında Fenerbahçe maçı sonrası süreçle ilgili “Futbolcuların kadro dışı bırakılmasında ben yoktum.” demişti.

Semih Kılıçsoy parlıyor, Fernando Santos üç puanla 'Merhaba' diyorSemih Kılıçsoy parlıyor, Fernando Santos üç puanla ‘Merhaba’ diyor

 

Uçar konuyla alakalı “Keşke o zaman, ‘Şunu değil, bunu kadro dışı bırakın ya da buna ihtiyacım var bırakmayın’ demiş olsaydı olaylar çok daha farklı gelişecekti” ifadelerini kullandı.

Feyyaz Uçar konuyla alakalı olarak ayrıntılı bilgiyi paylaşacağını “Ben burada uzun süre yöneticilik yapmayacağım. Değişimler olacak. Yeni arkadaşlar gelecek. Tekrar yorumculuğa döndüğümde bu süreçte yaşananları söyleyeceğim tek tek. Burada yaşanılan her şeyi bir bir konuşacağım” sözleriyle belirtti.

Uçar “Mesela diyeceğim ki ‘Mustafa Hekimoğlu kadro bu kadar darken, niye genç Milli Takım’a gitti? Mustafa Hekimoğlu’nu Hamit Altıntop’tan kim geri talep etti? Samet Aybaba mı aradı?” Senin kadron bu kadar darken, sen oyuncularını neden genç Milli Takım’a veriyorsun? Orada Hamit Altıntop’a çok teşekkür ediyoruz.  Şöyle bir şey söyledi, ‘Oyuncunun bir Avrupa maçında oynaması, genç Milli Takım’da oynamasından daha iyi olur’ dedi. Biz de kendisine çok teşekkür ediyoruz. Zamanı gelince biz de konuşuruz” açıklamasını yaptı.

Beşiktaş potada hız kesmiyorBeşiktaş potada hız kesmiyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.