Uğurcan Çakır: Galatasaray veya Avrupa…

Trabzonspor'un yetenekli eldiveni Uğurcan Çakır yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Çakır, transfer iddiaları hakkında" Galatasaray veya Avrupa... Kulübüm ne derse o" şeklinde konuştu.

Spor 24 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Uğurcan'dan Galatasaray ve transfer açıklaması.

Trabzonspor’un kalecisi Uğurcan Çakır hakkında bu yaz çıkan transfer iddiaları gündemi yer yer meşgul etti. Oyuncunun Galatasaray’a transfer olabileceği belirtildi. Kulüp başkanı Ertuğrul Doğan, oyuncusunu Türkiye’den herhangi bir kulübe satmayacağını ve Avrupa’dan talipleri olması halinde konuşabileceklerini belirtti.

Trabzonspor TFF'den 20 şampiyonluk istediTrabzonspor TFF’den 20 şampiyonluk istedi

Uğurcan da hakkında çıkan iddialarla alakalı Bein Sports’a yaptığı açıklamada “Ben Trabzonsporluyum ve burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Galatasaray veya Avrupa; kulübüm ne derse o.” sözlerini dile getirdi. Uğurcan ayrıca “Avrupa’dan teklifler aldığım dönemler oldu, bana teklifin geldiği ama benim yönetime götürmediğim teklifler bile oldu. Çok şey yazılıyor ama ben kulübümün menfaatini düşünüyorum.” dedi.

Uğurcan Trabzonspor bünyesinde bulunan genç kalecilerle alakalı da yorum yaptı ve “Onuralp’in yetenekleri bariz şekilde gözüküyor. İleride çok iyi bir kaleci olacağına inanıyorum. Erol ve Kaan da çok yetenekli. Taha’yı zaten biliyorsunuz…” şeklinde konuştu.

Uğurcan Çakır Galatasaray yolcusu mu? Trabzonspor'dan açıklamaUğurcan Çakır Galatasaray yolcusu mu? Trabzonspor’dan açıklama

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.