Urfa’da maaşlar ödendi futbolcular idmana döndü

Maaşları ödenmediği için antrenmana çıkmayan Şanlıurfaspor'da futbolcularla yapılan görüşmelerin ardından ödemeler gerçekleştirildi ve Sakaryaspor maçı hazırlıkları başladı.

Spor 29 Mart 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Urfa'da maaş sorunu çözüldü.

Şanlıurfa’da milli ara aksiyonla geçti. Ligde kalma mücadelesi veren takımda futbolcular maaşlarını alamadıkları için idmana çıkmadılar. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda söz konusu durum sebebiyle antrenman fotoğrafı paylaşılamadığı bildirildi.

Ancak gelen son haberlere göre maaş sorunu çözüldü. Futbol Şube Sorumlusu Adnan Yükselir, AA muhabirine, maaşlarını ve gereken ödemeleri alamadıkları gerekçesiyle 3 gün antrenmana çıkmayan oyuncuların ödemelerinin yapıldığını, sorunun çözüme kavuştuğunu söyledi.

Şanlıurfa'da futbolcular idmana çıkmadı, sosyal medyadan paylaşım yapıldıŞanlıurfa’da futbolcular idmana çıkmadı, sosyal medyadan paylaşım yapıldı

Sahalarında karşılaşacakları Sakaryaspor maçı hazırlıklarına yeniden başladıklarını aktaran Yükselir “Sakaryaspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. İlk hedefimiz güçlü rakibimiz karşısında mutlak galip gelmek ama yenemiyorsak da yenilmemeliyiz diye düşünüyorum. Çünkü bu ligde 1 puan bile çok önemli. Ama 3 puan alırsak çok derin bir nefes alırız. Ligde kalma yolunda rakiplerimiz olan Tuzlaspor ve Adanaspor’un üstünde yer alarak ligde kalacağımıza inanıyoruz. Takımda sakat oyuncularımız iyileşti, maça tam kadro çıkacağız. Her takımın olduğu gibi bizim takımımızın da taraftarlarına daha çok ihtiyacı var. Ligde bulunduğumuz konum iyi değil ve bize hiç yakışmıyor. Taraftarlarımızın da desteğiyle puan veya puanlar almak istiyoruz” dedi.

Urfa 27 hafta sonunda topladığı 27 puanla ligin 14. sırasında yer alıyor. Düşme potasındaki diğer ekiplerden Tuzlaspor ve Adanaspor aynı puanla sıralanıyorlar.

Sporda cuma mesaisi... NBA, futbol ve daha fazlasıSporda cuma mesaisi… NBA, futbol ve daha fazlası

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.