Vedat Muriç, Barcelona’ya geçit vermedi

LaLiga'da Barcelena, Vedat Muriç'in gol attığı maçta Mallorca ile 2-2 berabere kaldı. Serie A'da Juventus üç puanı alırken Manchester United kupada turladı.

Spor 27 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Vedat Muriç golden sonra büyük sevinç yaşadı.

LaLiga’nın 7. haftasında lider Barcelona, deplasmanda Real Mallorca ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi takım, bir dönem Fenerbahçe’de oynayan Kosovalı futbolcu Vedat Muriç’in 8. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Barcelona 41. dakikada Raphinha’nın golüyle beraberliği sağlasa da 45+3’te Abdon Prats ev sahibi takımı 2-1 öne geçirdi. İkinci yarı ataklarını artıran Katalan takımı 75. dakikada Fermin Lopez’in golüyle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu Real Madrid’in derbi maçını kaybetmesiyle liderlik koltuğuna oturan Barcelona, yakaladığı bu avantajı Mallorca deplasmanında değerlendiremedi. Ligde, Girona (16 puan) ile birlikte namağlup iki takımdan biri olan Barcelona 17 puanla ve maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. 15 puanı olan Real Madrid sahasında oynayacağı Las Palmas maçını kazanması halinde Barcelona’nın önüne geçecek.

Juventus, 3 puanı tek golle aldı

Serie A’da 6. haftasının açılış mücadelesinde Juventus ile Lecce karşılaştı. Ev sahibine üç puanı getiren golü, 57. dakikada Polonyalı oyuncu Arkadiusz Milik attı. Lecce’de Muhammed Kaba, 90+3. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Bu sonuçla 13 puanlı Juventus, maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi. Lecce ise 11 puanla 4. sırada kaldı.

Kerem ve Icardi tarihi penaltıyı değil 3 puanı haneye yazdı!Kerem ve Icardi tarihi penaltıyı değil 3 puanı haneye yazdı!

 

Altay Bayındır oynamadı, Manchester United turladı

İngiltere Lig Kupası’nda 3. turunda Manchester United, Old Trafford’da ağırladığı Crystal Palace’yi 3-0 mağlup etmeyi başardı. Ev sahibine galibiyeti getiren golleri Garnacho, Casemiro ve Martial attı. Kırmızı Şeytanlar’ın Fenerbahçe’den transfer ettiği kaleci Altay Bayındır bu karşılaşmada da şans bulamadı. United’ın kalesini Onana korudu.

 

Taraftar Onana’ya tepkili, Altay'ı istiyor: Afrika Uluslar Kupası hemen gelsin!Taraftar Onana’ya tepkili, Altay’ı istiyor: Afrika Uluslar Kupası hemen gelsin!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.