Vefasız Paola Egonu… VakıfBank’ı tek başına devirdi

Geçen sezon VakıfBank'ın Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasında büyük pay sahibi olan Paola Egonu, Vero Volley Milano formasıyla eski takımına karşı yıldızlaştı. İtalyan ekibi maçı 3-0 kazandı. Eczacıbaşı da İtalya deplasmanında kaybetti.

Spor 30 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
VakıfBank Egonu'yu durduramadı.

VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi’nde gruptaki en güçlü rakibi İtalya’nın Vero Volley Milano takımını konuk etti. Ev sahibi maça iyi başlayamadı. Sarı siyahlılar maçın ilk setini 25-17 kaybetti.

VakıfBank maçın ikinci setinde de aradığını bulamadı. İtalyan takımdan Paola Egonu’nun arka arkaya bulduğu 3 servis sayısı ile farkı açtı. İkinci set ilk setle aynı sokarla 25-17 sona erdi. Karşılaşmanın üçüncü setinde de üstün oyununu sürdüren ev sahibi farkı giderek açtı. Milano üçüncü seti 25-16, maçı da 3-0 kazandı.

Fenerbahçe Polonya’dan 3-0’la döndüFenerbahçe Polonya’dan 3-0’la döndü

Maçın en değerli oyuncusu (MVP) ise İtalyan ekibinden Paola Egonu oldu. Egonu, eski takımı karşısında toplamda dördü servis sayısı, üçü blok taplam 20 sayıyla oynadı. Egonu, maçın ardından yaptığı açıklamada “Oyundan çok mutluyum, takımımla gurur duyuyorum. Bu salona geri dönmek harikaydı, gerçekten evde gibi hissettim. Bütün Türk taraftarlara selam söylemek istiyorum. Beni ne olursa olsun destekliyorlar, bunun için çok mutluyum” diye konuştu.

TFF bizimle eğleniyor... Fair Play ağlıyor...TFF bizimle eğleniyor… Fair Play ağlıyor…

Eczacıbaşı da kaybetti

CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde Eczacıbaşı, deplasmanda karşılaştığı İtalya’nın Savino Del Bene Scandicci’ye 3-1 mağlup oldu. Şampiyonlar Ligi’nde ilk yenilgisini alan turuncu beyazlılar, gruptaki dördüncü maçında sahasında Bulgaristan’ın Maritza Plovdiv takımını konuk edecek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.