‘Sarı denizaltı’ Bernabeu’da Real Madrid’i batırdı!

Son olarak Kral Kupası’nda Barcelona’yı 4-0 gibi şok bir skorla kupa dışına iten Real Madrid ligde 'sarı denizaltılar' olarak bilinen Villarreal’i konuk etti. Ev sahibi, iki kez öne geçtiği maçta rakibine 3-2 yenildi.

Spor 9 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Villarreal iki kez geri düştü pes etmedi

La Liga’nın 28. haftasında Real Madrid Villarreal’i konuk etti. İkinci sıradaki başkent ekibi, lider Barcelona’yla arasındaki puan farkını maç fazlasıyla da olsa 9’a indirmek için sahaya çıktı.

Real Madrid, 16. dakikada Pau Torres’in kendi kalesin attığı golle 1-0 öne geçti. Villarreal, 39. dakikada forveti Samuel Chukwueze’nin golüyle eşitliği sağladı ve ilk yarı böyle bitti.

Real Madrid ikinci yarıya golle başladı. 48. dakikada Dani Ceballos’un asisti ve Vinicius Jr.’ın golü eflatun-beyazlıları yeniden öne geçirdi. Ancak Quique Setien’in öğrencileri pes etmedi ve Jose Luis Morales, 75’te maça dengeyi getiren golü kaydetti.

De Ligt’in füzesi Bayern’i zirvede tuttu, Dortmund takipte...De Ligt’in füzesi Bayern’i zirvede tuttu, Dortmund takipte…

80. dakikada ise Santiago Bernabeu buz kesti. Samuel Chukwueze, kendisinin iki takımının üçüncü golünü atarak Villarreal’i 3-2 öne geçirdi. Maç bu skorla tamamlandı ve konuk ekip zorlu deplasmandan 3 puanla ayrıldı.

Bu sonuçla beraber Real Madrid 59 puanda kalırken, Villarreal puanını 47’ye yükseltti ve maç fazlasıyla beşinci sıraya çıktı.

PSG'nin imdadına Messi yetiştiPSG’nin imdadına Messi yetişti

Sevilla – Celta Vigo 2-2

Osasuna- Elche 2-1

Espanyol – Athletic Bilbao 1-2

Real Sociedad – Getafe 2-0

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.