Volkan Demirel: Hatay’ı, Hatayspor’u sevin

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel 6 Şubat'ın yıldönümünde basına konuştu. Demirel Hataylılara hitap ederek Hatayspor için destek çağrısında bulundu.

Spor 6 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Volkan Demirel'den Hatay halkına çağrı.

6 Şubat depremleri 11 ilimizi etkiledi. Ancak en büyük darbeyi alan ilimiz Hatay oldu. Hatay ilinin futbol takımı Hatayspor da depremden fazlasıyla etkilendi. Futbolcu Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut yaşamını yitirdi. O günden sonra takımı bırakmayan, bu sezon Süper Lig’de mücadele veren ve gösterdiği performansla takdir toplayan Volkan Demirel yaşanan felaketin birinci yılında Hataylılarla buluştu.

Anma töreninden sonra basın mensuplarına konuşan Demirel “Beni sevmeyebilirsiniz, yönetimi sevmeyebilirsiniz. Ama Hatay’ı, Hatayspor’u sevin. Biz imkansızlıklarla bu ligde mücadele ediyoruz. ‘Hatayspor neden buraya gelmiyor’ demeyin. Çünkü şartlar buna uygun değil. Biz normalde Akhisar’a gidecektik, ama size yakın olmak istediğimiz için Mersin’e gittik. En azından buradaki ortamdan biraz uzaklaşmak için maçlarımıza gelin. Lütfen Hataylılara sahip çıkın. Yaşadıklarımızı yaşamayan bilemez. Hep beraber Hatayspor’u temsil edelim” dedi.

Newcastle United'dan Atsu için anma mesajıNewcastle United’dan Atsu için anma mesajı

Demirel bir basın mensubunun “Heykeliniz dikilmeli” sözüne “Heykele gerek yok. Ben her insanın yapabileceği bir şeyi yaptım. Ödül istemiyorum. Tek amacım insanları 90 dakika bu ortamdan uzaklaştırabilmek” diye yanıt verdi. 

Deprem, Hatayspor'u ve bir aileyi ezdi geçti! Eşi, hâlâ Atsu'ya mesaj atıyorDeprem, Hatayspor’u ve bir aileyi ezdi geçti! Eşi, hâlâ Atsu’ya mesaj atıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.