Volkan Demirel’e ilk Trabzonspor yenilgisi

Trabzonspor sahasında ağırladığı Hatayspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerindeki ilk lig mağlubiyetini aldı.

Spor 12 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Trabzonspor, Hatayspor'u 2-0 mağlup etti.

Ligde oynadığı son dört karşılaşmayı kaybeden Trabzonspor sahasında çıkışta olan Hatayspor’la karşı karşıya geldi. Abdullah Avcı’nın öğrencileri taraftarının önünde haftayı iyi kapatmak için sahaya çıktı.

9. dakikada maçın ilk pozisyonunda Eren Elmalı kaleyi yokladı ve Erce Kardeşler başarılı şekilde topu kornere çeldi. 34’te bu kez Bardhi’nin şutu üstten auta gitti. 45+1. dakikadaysa Bardhi’nin ceza alanı sol çaprazından kullandığı serbest vuruşta kaleci Erce yine başarılı oldu.

Kadıköy'den çıkışın anahtarı onda: Fatih TekkeKadıköy’den çıkışın anahtarı onda: Fatih Tekke

Trabzonspor aradığı golü ikinci yarının başında 49. dakikada Trezeguet ile buldu. Bordo-mavililer daha sonra kontrolünde tuttuğu maça 77. dakikada Bardhi’nin golüyle nokta koydu. Maçı 2-0 kazanan Trabzon puanını 40’a yükseltirken Hatay 28 puanla 12. sırada kaldı.

Opta verilerine göre Hatayspor’u çalıştıran Volkan Demirel futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde Trabzonspor’a rakip olduğu 28’inci Süper Lig maçında ilk mağlubiyetini aldı (16G 11B). Thomas Meunier, Opta’nın detaylı analize başladığı 2014/15’ten bu yana Trabzonspor formasıyla çıktığı ilk Süper Lig maçında asist yapan ilk savunma oyuncusu oldu (vs Hatayspor).

‘Tekke’yi Beklemediler‘Tekke’yi Beklemediler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.