Wanda Nara’dan ihanet iddiasına son nokta

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Arjantinli rapçi L-Gante arasında bir ilişkisi olduğu yönündeki dedikodulara yanıt verdi. Nara, Galatasaray hakkında da konuştu.

Spor 14 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin ilişkisi magazin sayfalarını süslemeye devam ediyor.

Arjantinli Mauro Icardi, sadece yeşil sahadaki performansıyla değil eşi Wanda Nara ile olan ilişkisiyle de gazete sayfalarını süslüyor. Arjantinli futbolcu, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde attığı gollerle konuşuluyorken Arjantin basını Wanda Nara’nın futbolcuyu rapçi L-Gante ile aldattığını ileri sürdü. Haberlere göre Icardi, gizli buluşmayı öğrenince küplere binmişti.

Wanda Nara: İhanet olmadı, asla ayrılmadık

36 yaşındaki Wanda Nara, İtalyan Oggi dergisine röportaj verdi ve çıkan ihanet söylentilerine açıklık getirdi. Nara, “Okuduğunuzdan daha sıkıcı bir çiftiz. Birbirimize çok bağlıyız. Mauro, sürekli evde olan bir insandır. Akşamları asla dışarı çıkmaz. Biz güçlüyüz, başkalarının ne dediğine asla kulak asmayız. Sizi temin ederim ki, hiçbir ihanet olmadı ve asla ayrılmadık. Yanımda onun gibi bir eş, bir arkadaş ve ciddi bir baba olduğu için çok mutluyum. Biz asla ayrılmayacağız” dedi.

‘Icardi’nin Galatasaray’dan aldığı para mükemmel’

Icardi’nin Galatasaray tercihinin sorulması üzerine Nara şunları söyledi: “İkimiz de daha az açgözlü olduk. Mauro, bu yaz ona çok daha fazla para ödeyebilecek bir kulübe gidebilirdi ama biz İstanbul’da kaldık ve burada kendimizi harika hissediyoruz. Mauro’nun maaşı mükemmel. (Icardi, Galatasaray’dan yıllık 10 milyon euro kazanıyor) Paris’te yaşadık ve şimdi İstanbul’dayız; iki harika şehir. Kariyer yıkıcısı gibi mi görünüyorum?”

Wanda Nara'dan itiraf: Mauro Icardi kariyerini bitirmek istediWanda Nara’dan itiraf: Mauro Icardi kariyerini bitirmek istedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.