Wilfred Zaha Galatasaray’dan taraftarla kavga ederek ayrıldı

Geçen sezonun başında büyük umutlarla Galatasaray'a transfer olan Wilfred Zaha, Premier Lig'e dönmek için görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncu, kendisini sosyal medyadan eleştiren bir taraftara 'Kapa çeneni' yanıtı verdi.

Spor 10 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Takımdan ayrılmayı kafasına koyan Wilfried Zaha, Leicester City ile anlaşmaya vardı. Bir süredir Türkiye’de mutsuz olduğu bilinen futbolcu, Galatasaray’dan bu transfer için kolaylık istedi. Galatasaray, Leicester City ile pazarlıklara başlarken futbolcunun bir yıllığına kiralık olarak gitmesi bekleniyor. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Zaha’nın 8.8 milyon euroluk yıllık maliyetinin tamamını Leicester City karşılayacak.

Okan Buruk da Hatayspor maçından önce yaptığı açıklamada Zaha’nın İngiltere Premier Lig’e dönmek istediğini ve transfer görüşmeleri yaptığını söyledi.

Transferin açıklanmasına çok az bir süre Zaha ile Galatasaraylı bir taraftar arasında tartışma çıktı. Futbolcu, “Evine dön ve negatif enerjini de beraberinde götür. Ailemizde böyle sorunlu bir oyuncuya ihtiyacımız yok. Yeter, yeterdir” yazan bir sosyal medya hesabına ‘Kapa çeneni’ yanıtını verdi.

Galatasaray sezona tatsız başladı, Hatay'ı son dakikada geçtiGalatasaray sezona tatsız başladı, Hatay’ı son dakikada geçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.