Wimbledon’da 1 numara veda etti: Medvedev, Sinner’ı geçti

Wimbmdon'a 1 numaralı seri başı olarak katılan Jannik Sinner, beş set sonunda Daniil Medvedev'e yenilerek turnuvaya veda etti. Medvedev'in yarı finaldeki rakibi İspanyol Alcaraz oldu.

Spor 9 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Dünyü 1 numarası Sinner beş set sonunda Medvedev'e boyun eğdi.

İtalyan tenisinin son dönemde yetiştirdiği en iyi raket ve Wimbledon’da 1 numaralı seri başı Jannik Sinner, turnuvaya veda etti. İngiltere’de favori gösterilen 22 yaşındaki Sinner, nefes kesen bir maç sonunda 5 numaralı Daniil Medvedev’e 3-2’e yenildi. İlk seti 7-6 alan Sinner, ikinci seti 6-4 kaybetti.

Medvedev, üçüncü seti yine 7-6 yenik kapadıktan sonra harika bir dönüş yaptı. Rus raket, 6-2 ve 6-3’lük setlerle turnuvanın 1 numarasını evine gönderdi. Medvedev, yarı finalde Tommy Paul’u 5-7, 6-4, 6-2 ve 6-2’lik setlerle 3-1 yenen 3 numaralı seri başı ve son şampiyon İspanyol Carlos Alcaraz’la eşleşti.

Kadınlarda ise 7 numaralı seri başı İtalyan Jasmine Paolini, ABD’li Emma Navaro’yu 6-2 ve 6-1’lik setlerle 2-0’lık rahat bir galibiyet aldı. Diğer karşılaşmada ise Kadınlarda klasmanın 37. basamağındaki Donna Vekic, elemelerden ana tabloya yükselen dünya 123’üncüsü Lulu Sun’u 2-1 (5-7, 6-4, 6-1) yenerek kariyerinin ilk grand slam yarı finaline çıktı.

Fransa Bisiklet turu'nda Philipsen'den müthiş sprintFransa Bisiklet turu’nda Philipsen’den müthiş sprint

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.