Yusuf Demir Galatasaray’a ihtarname çektiği iddiasını yalanladı

Galatasaray'ın altı milyon euro bonservis bedeli vererek Rapid Wien'den transfer ettiği ve İsviçre ekibi Basel'de kiralık olarak forma giyen 20 yaşındaki futbolcusu Yusuf Demir sarı kırmızılı kulübe ihtarname çektiği haberini yalanladı.

Spor 4 Ocak 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Yusuf Demir sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Galatasaray’ın 2022-23 sezonun başında Avusturya temsilcisi Rapid Wien’den 6 milyon euro’ya kadrosuna kattığı Yusuf Demir yabancı statüsünde sayıldığı için forma şansı bulmakta zorlanmış, Mavi Kart uygulamasına rağmen Okan Buruk’un gözüne girmeyi başaramamıştı.

20 yaşındaki futbolcu daha fazla forma bulması için İsviçre ekibi Basel’e kiralık olarak gönderildi. Yeni takımında bu sezon 11 maçta forma giyen genç futbolcu bir gol atarken bir de asist yaptı.

Kendisi Galatasaray kulübesinde, oğlu Fenerbahçe'deKendisi Galatasaray kulübesinde, oğlu Fenerbahçe’de

İhtarname çektiği iddiasını yalanları

Milliyet gazetesinde yer alan habarde senelik ücretinin neredeyse tamamını sarı-kırmızılı takımın ödediği Yusuf Demir Galatasaray’ın gereken parayı ödemediği gerekçesiyle serbest kalmak için ihtarname çektiği iddia edildi. Yusuf Demir, bu haber üzerine Instagram hesabından açıklama yaptı. 20 yaşındaki futbolcu, “Hakkımda saçma sapan şeyler yazılması sebebiyle… Galatasaray ile kesinlikle bir sorunum yoktur!” dedi.
Konyaspor'dan Galatasaray'a ihtar: Konu Abdülkerim transferiKonyaspor’dan Galatasaray’a ihtar: Konu Abdülkerim transferi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.