Zaha ayranı önce süt, sonra yoğurt sandı

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldız kanat oyuncusu Wilfried Zaha, marketten süt sanarak aldığı şeyi önce yoğurt zannetti ardından ayran olduğunu öğrendi.

Spor 2 Eylül 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Zaha, süt diye aldı ayran çıktı.

Wilfried Zaha yaz transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biriydi. Uzun süre Fenerbahçe’yle anılan oyuncu daha sonra Galatasaray’la anlaştı ve sarı-kırmızılı ekibe transfer oldu. Zaha yaklaşık 1.5 aydır adaptasyon sürecinde. Crystal Palace’tan gelen oyuncu saha içinde ve takım içinde olduğu kadar Türkiye’ye de adapte olma süreci geçiriyor. Söz konusu zaman zarfında oyuncu enteresan şeyler de yaşıyor. Zaha son olarak alışveriş yapmak için gittiği markette süt zannederek ayran aldı. Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aldığı şeyin süt olmadığını, mısır gevreğiyle beraber yemeye başladığında anladığını belirtti.

Zaha’nın süt mağduriyeti güldürdü.

Zaha daha sonra hayranları tarafından mesaj yağmuruna tutulmuş olacak ki bir sosyal medya gönderisi daha atıp, aldığı şeyin yoğurt da olmadığını anladığını belirtti. Fildişi Sahilli oyuncu daha sonra attığı son hikaye ile birlikte kendisine ayran ve kebap tavsiyeleri için teşekkür etti.

Zaha’dan hayranlarına teşekkür.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.