Zaha taraftara çıkıştı: Okan Buruk’u kızdıracak sözler

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Zaha sosyal medya üzerinden 'Kendine yeni takım bul' diyen bir Galatasaray taraftarına yanıt verdi. Zaha'nın sitem içerikli yanıtından Okan Buruk da nasibini aldı. Fildişili bu paylaşımı kısa sürede sildi.

Spor 2 Haziran 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Zaha'nın sosyal medya üzerinden yazdığı mesaj tepki çekti.

Sezon başında Galatasaray’a transfer olup ilk yılında şampiyonluğa ulaşmasına karşın taraftarın gözüne girmeyi pek de başaramayan Wilfried Zaha bu kez de sosyal medya hesabından yazdıklarıyla gündeme geldi.

Galatasaraylı olduğu düşünülen bir taraftar, X üzerinden Zaha’yı da etiketleyerek, “Lütfen kendine yeni bir takım bul. Onur sahibi her insan kendisine yapılanın karşılığını ödemelidir. Yıldız bir oyuncu olarak görüldün fakat şöhret sahibi olmayan Türk futbolcuların gölgesinde kaldın. Aldığın paranın karşılığını verdiğini düşünüyor musun, lütfen git” yazdı.

Zaha’nın bir kullanıcıyla sosyal medya üzerinden girdiği diyalog.

Zaha ise bu mesaja yanıt verdi. Fildişili futbolcunun yanıtında isim vermeden Okan Buruk’a sitem etmesi de dikkat çekti. İşte Zaha’nın yanıtı:

“Dört aylık bir sakatlığın ardından yepyeni bir ülkede ve yeni bir ligde tam form yakalayıp her hafta gol atmaya başladıktan sonra ocak ayında ilginç biçimde yedeğe çekilmem gerçeğine de bir baksak mı? Yeterince içimde tuttum, lütfen bana bunlarla gelmeyin, teşekkürler”

Wilfried Zaha’nın bu yanıtına kimi Galatasaray taraftarları destek verdi, bir kesim ise Fildişilinin Okan Buruk’a kamuoyu önünde bu şekilde eleştiri getirmesini hoş karşılamadı. Zaha kısa süre sonra bu paylaşımını sildi.

Galatasaray’la Haziran 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan oyuncu bu sezon forma giydiği 42 maçta 10 gol atıp beş de asist yaptı.

Erden Timur'un halefi belli oldu: İbrahim HatipoğluErden Timur’un halefi belli oldu: İbrahim Hatipoğlu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.