Alem tartışıyor Serenay kazanıyor

Milyonluk dairesiyle gündem olan Serenay Sarıkaya yatırımlarını gayrımenkule yapıyor. Hatta arkadaşlarına yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgili. Yıldız oyuncunun reklam kaşesi, bir sosyal medya postu ne kadar? Nerede ne taşınmazı var?

5 Ekim 2024
Serenay Sarıkaya evinin kapılarını Architecture Digest'e açtı. Fotoğraflar: AD

Kanepesi 500 bin, puf 8 bin TL

İşleri, stili, kısacası her adımı konuşulan Serenay Sarıkaya’nın bu kez de milyon dolarlık dairesi gündemde. 400 bin TL’lik tasarım yatağı ve üzerine koyduğu ayna, 600 bin TL’lik leopar desenli kanepesi, 8 bin TL’lik pufu, şef arkadaşlarını misafir ettiği 2 milyon TL’lik sanayi mutfağı AD’nin (Architectural Digest) kapağını ve sayfalarını süsledi. Serenay Sarıkaya, Hollywood yıldızlarının evini açtığı bu derginin Ortadoğu baskısına pozlar verdi. Bu arada dergi sonuçtan memnunmuş.

Ekonomi bilgisi konuşuluyor

Bugün ekranların en çok kazanan oyuncusu olan Serenay Sarıkaya yatırımlarını gayrimenkul üzerine yapıyor. Kaz Dağı eteklerindeki villası, İstanbul’da birkaç dairesi var. Parasını doğru yönlendirmek adına düzenli olarak danıştığı ekonomistler, hatta bu konuda takip ettiği Youtube yayınları var. Arkadaşlarına “Şuradan ev alın, buradaki arsaya yatırım yapın” diyecek kadar da bilgili. Hatta birkaç arkadaşını ev ve arsa sahibi yapmış.

Tartışıldıkça kazanıyor

Oyunculuk kaşesi bölüm başına 1 milyon 200 bin TL olan Serenay Sarıkaya dijitale çektiği yapımlardan daha da yüksek kazanıyor. Reklam kazancı 15 milyon TL’ye çıktı. Sosyal medyada sadece bir Post paylaşması için 1 milyon ve üzerinde teklif alıyor. Peki tüm bu popülerlik ve kazancı, örnek aldığı Hollywood yıldızları gibi toplumsal bir şeyler için de kullanır mı? Başta Gülben Ergen olmak üzere sosyal medya bunu da sormaya başladı.

Örneğin Serenay Sarıkaya bir projenin, konunun sözcüsü olur mu? Ya da acı bir olay karşısında isyan eder mi? Veya önemli bir konuda elini taşın altına koyar mı? Bu soruların getirdiği baskı ona bir şeyler yaptırır mı? Her oyuncunun profesyonel ekipler tarafından düzenlenen bir ajandası var. Hangi konuda, nasıl hareket edeceğini toplantılar sonucu belirliyorlar. Ama belirgin olan bir şey varsa o da şu: Biz ‘Serenay Sarıkaya onu dedi, bunu yaptı, niye yapmadı’ diye tartışırken o daha da yükseliyor. Çünkü kendisi de çok iyi biliyor ki bu dünyada starlık, tartışılır konuşulur olmaktan geçiyor.

Serenay Sarıkaya’nın ‘Tam Serenay olmuş’ dedirten evi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.