Engin Polat’ın kafesindeki kuş, Hadise’nin Beyonce taktiği, Haluk Levent’in biyografik filmi

Engin Polat’ın kuşu kime ait çıktı? Dilan Polat, takipçisi yükselen hesabını nasıl yönetecek? Cezaevindeki Nihal Candan’ın hesabında milyonlar var mı? Hadise’nin 3 milyon 200 bin TL’lik Beyonce taktiği. Filmi çekilecek Haluk Levent’i şaşırtan sonuç.

8 Eylül 2024
Hadise (solda) Beyonce gibi. Haluk Levent'i (sağda) kim oynayacak? oynayacak

O kuş kime ait çıktı?

Dilan Polat’ın ardından eşi Engin Polat’ın tahliyesi de ülke gündemine oturdu. Çıkışta dikkat çeken birkaç detay vardı. Eşinin tahliyesini öğrenince Instagram hesabında ‘Enerji’ şarkısını paylaşan Dilan Polat için ‘eski günlerine döndü’ yorumları yapıldı.

Emrullah Erdinç tam da bu noktada Dilan Polat’a o kritik soruyu yöneltti: “Görgüsüz paylaşımlarınız devam edecek mi?”

Dilan Polat 7 milyonu geçen hesabını nasıl kullanacağını şöyle anlattı: “Eşim tahliye oluyor diye kendime hakim olamadım. Ama artık çok dikkatli olacağım. Instagram’ı asla eskisi gibi kullanmayacağım.”

Engin Polat cezaevinden bir kuşla çıktı (solda), saçları bir hayli ağarmış görünüyor

5 Kasım’da girdiği cezaevinden 10 ay sonra ak düşmüş saçlarla çıkan Engin Polat’ın yanında bir de kafeste kuş vardı. Kuş, kendisine değil, babası Sezgin Polat’a aitmiş.

Bu arada dijital platforma iş yapan yapımcılar, dizi ya da belgesel için astronomik rakamlarla çiftin peşinde. Yayınevleri de öyle.

1-2 milyon TL gerçekten var mı?

Tutuklu yargılanan Nihal Candan gündeme gelmeyi seviyor

Engin Polat’ın tahliyesinden umutlanarak, kendisinin de cezaevinden çıkacağını düşünen Nihal Candan’ın tutukluluk haline devam kararı alındı. Nihal’in sözleri gündeme damga vurdu: “Hesabımda 1-2 milyon param var, ben bir garibanım.”

İddia o ki böyle bir para yok. Nihal Candan içeride de olsa gündem olmayı seviyor. Gündemini de ancak tepki toplayarak yaratabiliyor. Candan kardeşlere de sorsanız sosyal medyayı bir daha eskisi gibi kullanmayacaklarmış.

Uçaktaki olay sonrası olanlar

Fatih Ürek uçakta saldırıya uğradı

Kriminal magazinden normal magazine geçelim diyorduk ama olaylar bitmek bilmedi. Magazin dünyasında eğlenceyi temsil eden, neşe dolu Fatih Ürek de kriminal bir olayın içine düştü! Kıbrıs’a gitmek üzere bindiği uçakta saldırıya uğradı.

Rahatsızlığı nedeniyle tekerlekli sandalyeyle uçağa gelen Ürek’e bir yolcu “Ayrıcalık istiyorsunuz” diye bağırdı. Sonra fiziksel olarak saldırıya geçti. Araya giren yolcuları darp etti. Polis olaya müdahale etti. Ürek ilk şoku atlattıktan sonra şikayetçi olmayacağını söyledi. “Polisi ve uçaktaki yolcuları bekletmek, meşgul etmek istemedim” dedi.

Hadise’nin Beyonce taktiği

Hadise, bir otomobil markasının davetlisi olarak gittiği Venedik Film Festivali’nde, Beyonce’nin geçen yıl giydiği Dolce Gabbana imzalı 3 milyon 200 bin TL’lik kıyafeti giyip 337 bin TL’lik kemerini taktı.

Sosyal medya böyle karşılaştırmaları sever… Hemen “Kime daha çok yakışmış” anketleri başladı. Hadise’nin uluslararası bir organizasyonda neden “taklit tarz” seçtiği merak konusu oldu.

Hadise, Instagram’daki “Çakma Beyonce”, “Taklit kıyafet” eleştirilerine hiç aldırmıyor.

Geriye şu kalıyor: Hadise adının Beyonce ile yan yana gelmesi için aynı kıyafeti seçmiş olamaz mı? Çünkü “Yerli Beyonce” şeklindeki yakıştırmalardan gayet memnun. Zaten saç-makyaj stili, dansı ve şovuyla da bunun altını çiziyor. “Türkiye’de rakibim yok, vizyonum Beyonce” havasında yani…

Haluk Levent’e rekor başvuru

Haluk Levent’in hayatının bir dönemini mizahi bir dille anlatacak filminin adı  ‘Yollarda Vururum Seni’ oldu. Oyuncunun gençliğini canlandıracak isim arayışına başlandı.

Sosyal medyaya arada bir servis edilen, kendisinin bile ti’ye aldığı fotoğrafından hareketle deniliyor ki “Haluk Levent’i, Mehmet Yılmaz Ak oynasın.” Haluk Levent, takipçilerinin ‘Mehmet Yılmaz Ak’ önerisine “Harika olur, süper fikir” demiş. Bu arada kendisini oynamak için rekor başvuru olmuş. Levent de şaşırmış.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.