Hadise’nin intikam yemini, Mustafa Sandal’ın İYİ Parti’ye cevabı

Artık 10 bin liraya şarkıcı olmak mümkün. Ajda Pekkan'a yapımcısından 380 dolarlık 'Times Square' sürprizi. Popçular topçuların peşinde. Hadise intikam yemini eden ablasıyla barıştı. Mustafa Sandal, İyi Parti'den gelen teklife ne diyecek?

24 Eylül 2023

10 bin liralık aletle şarkıcılık

Bir şarkıcının konserde detone olması, sesinin yetmemesi 10 bin liraya satılan küçük bir alet sayesinde artık tarihe karışmış. Bazı şarkıcılar sahne arkasında duran, tonmaister tarafından mikrofona takılan bu cihaz sayesinde billur gibi seslere kavuşmuş. Tek korkuları elektrik kesilmesi. Çünkü cihaz bu sırada devre dışı, şarkıcımız da çıplak sesle kalıyor. Geçenlerde rapçi Uzi’nin başına gelmiş. Kibariye, Sibel Can, Işın Karaca aleti “Söylerken duyguyu bozuyor” diyerek istemiyormuş.

Amerika’da 15 saniyelik şöhret

New York, Times Square’deki ışıklı tabelada yer almak için artık dünyaca ünlü bir marka olmanız gerekmiyor. 15 saniyesi 40 dolar (1000 bin lira) olan tabelada Demet Akalın, ‘Bana Yolla’ şarkısının tanıtımını yaptı. Ebru Şallı kedisi Tommy’yi paylaştı. 10’lu paket 380 dolar, 100’lü paket 3500 dolar. Popçular bu işin peşine düştü. Hadise, Edis, Gülşen, Sinan Akçıl sırada. Bu arada yapım şirketi, sanatçısı Ajda Pekkan’a, 10’luk paket alıp hediye etmeye hazırlanıyor.

Times Square’deki ışıklı tabela, ünlülerimizin yeni gözdesi. Demet Akalın şarkısını, Ebru Şallı kedisini tanıttı. Ve sırada Ajda var

Popçular topçu peşinde

Galatasaraylı İcardi’nin, Simge’nin dört yıllık şarkısı ‘Aşkın Olayım’ı yeniden gündeme getirmesi bazı yıldızlara ilham verdi. Şimdi Hande Yener takımı Fenerbahçe’nin maçlarını kaçırmıyor. Hadise de bir süredir Galatasaray maçlarında. Buradaki tüm mesele bir topçunun, bir popçunun şarkısını paylaşması. Çünkü sektör; Simge’nin sahne fiyatının 750 bin liraya kadar çıkmasını İcardi etkisine bağlıyor.

Simge, Galatasaray’la yükselmişti. Hande Yener de gözünü Fenerbahçe’ye dikti

Bir tek Kenan Doğulu

Sezen Aksu kendisinden şarkı isteyen hiçbir meslektaşını kırmıyor. Ama iş görüşmeye gelince orası biraz zor. Şöyle ki; sanatçıyı Bodrum-Gümüşlük’deki evine istediği vakit ziyaret eden tek kişi Kenan Doğulu’ymuş. Örneğin, Işın Karaca aylardır randevu almak istemiş, başaramamış. Böyle daha ziyaret sırası bekleyen birçok popçu varmış.

İntikam yemini rafa kalktı

Hadise kendisi için intikam yemini eden ablası Hülya Açıkgöz’e ‘zehirli insan’ demişti. Kardeşler dört yıl sonra barıştı.

Hadise menajerliğini de yapan ablası Hülya Açıkgöz’ü ‘üzerinden haksız kazanç elde etmekle’ suçlamış, 2019’da ise yollarını ayırmıştı. Hülya Açıkgöz itibarını zedeleyen bu iddia sonrası “Konuşursam ekmek paralarından olur, Türkiye’ye adım atamazlar. Vergiden çalan, herkesten çalar. Kitap yazabilirim, neyse susayım. İntikam soğuk yenen yemektir” demişti. Hadise de “O senin kız kardeşin demekten vazgeçin! Zehirli insan zehirlidir” karşılığını vermişti. Bir sürü ağır itham ve iddiaların ardından Açıkgöz kardeşler barıştı. Hadise’nin arayıp ulaşamadığı ve barışamadığı tek kişi Ebru Gündeş.

Sıcak bakmıyor

Mustafa Sandal, Meral Akşener’den aldığı teklifi düşünürken akıl hocalarına da danışmış. Kulisler “Kabul etmeyecek” diyor.

Mustafa Sandal, yerel seçimler için İyi Parti’den Beşiktaş Belediye Başkanlığı için teklif almıştı. Düşünmek için de süre istemişti. Kulislerde konuşulanlara bakılırsa kabul etmeyecek gibi. İsviçre’den yeni dönen Sandal politikayı takip ediyor, ama girmek istemiyor.

Dilan Polat: Görgüsüz değilim, amacım gıcık etmekDilan Polat: Görgüsüz değilim, amacım gıcık etmek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.