Neler oluyor neler? Kızılcık Şerbeti setinden Müjdat Gezen’e haber uçuran kişi yakalanmış

Kızılcık Şerbeti'nin seti kaynıyor. İki oyuncu polisiye sebeplerle gündeme geldi, bir oyuncu tükenmişlikten söz etti, sonra onu ti'ye alan makyöz kovuldu. Derken Müjdat Gezen de oyuncuların şikayetlerini dile getirince, yapımcı casus aramaya başladı.

26 Mayıs 2024
Kızılcık Şerbeti dizinin başarısı kadar setteki huzursuzluklar sebebiyle de gündeme geliyor. Ekip geçen sene Cannes'a gitmişti

Kızılcık Şerbeti’nin seti kaynıyor. Yılların sanatçısı Müjdat Gezen olaya müdahil oldu. Yapımcı herkesten kendisine çeki düzen vermesini istiyor. Mert Ramazan Demir’in Cihangir’i terk etme sebebi ve şarkıcı Hatice’nin, kendisine ‘maskara’ diyen Ahmet Hakan’a cevabı da bu haftanın magazin gündemindeydi.

Her şey 10 günde belli olacak

‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinin seti oyuncuları nedeniyle kaynıyor! Feyza Civelek uyuşturucu madde, Doğukan Güngör özel hayatı, Sıla Türkoğlu alkollü araç kullandığı, Müjde Uzman da tükenmişlik sendromu nedeniyle gündemdeydi. Set makyözü Esra Okumuş sağlığı konusunda sıkıntı yaşayan Müjde Uzman’ın durumunu sosyal medyada ti’ye alınca kovuldu.

TV kulislerinde şu konuşuluyor: Yapımcı Faruk Turgut ekiple toplantı yapmış. Herkesin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini söylemiş. Kimin kalıp kimin gideceği de 10 gün içinde belli olacakmış. Bazı isimler panikteymiş.

O tweet ortalığı karıştırmıştı

Şöyle de bir gelişme var: Hatırlarsanız, Müjdat Gezen geçen ay şöyle bir tweet atmıştı: “Kızılcık Şerbeti’nde çalışan arkadaşların bir grubu ‘Dizi artık bitse gelecek sezon da devam etmese’ demeye başlamış.”

Yapımcı Faruk Turgut da dizinin gelecek sezon da devam edeceğini duyurup Müjdat Gezen’e ithafen şöyle bir cevap vermişti: “Yaşını başını almış oyuncuların dedikodu yapması hoş olmadı.”

Müjdat Gezen’e, bunu söyleyen oyuncu tespit edilmiş. Gelecek sezon olup olmayacağı belli değilmiş. Nasıl mı kesinlik kazanacak? Kendisine sezon finali olan 66. bölümde dönüşü olmayan bir seyahat ya da ani ölüm yazılırsa bilin ki o! Kararı senarist ve yapımcı verecek.

Turistler de kapısına dayanmış

Mert Ramazan Demir

‘Yalı Çapkını’nın ‘Ferit’i, Mert Ramazan Demir yıllardır oturduğu Cihangir’den istemeyerek de olsa taşınmak zorunda kaldı. Çok sevdiği dairesini bazı eşyalarıyla birlikte arkadaşına bırakmış. Kendisi de Sarıyer’de güvenlik bir siteden ev kiralamış. Yani sevgilisi Afra Saraçoğlu’nun evine taşınma durumu yok. Mert Demir’in semti neden terk ettiğine gelince… “Evinin yeri çok deşifre olmuş. Hatta bazı uyanıklar, Arap turistleri ‘İşte Mert’in evi’ diye kapısının önüne götürüp turlar düzenliyormuş. Durumdan çok rahatsız olan Mert Demir, kapı zilinin çalınıp kaçılmasından da fenalık geçirmiş.

Şarkıcı Hatice, Ahmet Hakan’a cevap verdi

Ahmet Hakan ve Hatice arasında köpek polemiği yaşandı

Şarkıcı Hatice tartışılan hayvan hakları yasasını protesto etmek için farklı bir yöntem seçti. Yaşadığı Tuzla’da bir kafeye girdi. Bir masadan izin alıp köpek taklidi yaptı. Ertesi gün Ahmet Hakan’dan şöyle bir yazı geldi: “Köpek taklidi yapan Hatice’nin köpeklere zerre kadar yararı yok. Maskaralığın daniskası. Sorunlu ve tuhaf bir davranış. Hiçbir köpek hakkının böyle savunulmasını istemez.”

Peki Hatice bu sözlere ne diyor dersiniz? “Ahmet Hakan’la siyasi görüşlerimiz aynı olsaydı, bu eleştiri hiçbir şekilde yapmaz, yapamazdı. Tamamıyla siyasi nedenle laf atmış. Ayrıca hayvansever bir kadına ‘maskara’ yakıştırması yapmak ne kadar ayıp! Sorunlu ve tuhaf olan durumun kendisi, ben değilim.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.