Sibel Can’ın dolardan tacı, 400 liralık kahve isyanı, Kıbrıs uçağında olanlar

Bayramda kimi yıldızlar sahneye çıkarken seyahatleriyle ünlü bazı isimler yine yollardaydı. İşte uzun tatilden olup bitenlerden derlediğimiz magazin gündemi.

14 Nisan 2024
Sibel Can sahnede aldığı sürpriz ekstrayı ekibine dağıttı

Bayramda alınan yüksek ücretler doğru mu?

Geçenlerde Fatih Ürek “Sahne rakamlar abartılı, bazı ünlüler kaşelerini doğru söylemiyor, abartıyor” dedi. Ama bir de yüksek paraları gerçekten kazananlar var… Gülşen dört mekanda çıkıp 10 milyon lira aldı. Ajda Pekkan, Kıbrıs’ta 8 milyon liraya sahneye çıktı. Ebru Gündeş ve Sibel Can, 2’şer yerde seyirci karşısına çıktı. Rakamları 7’şer milyon lira.

Sibel Can’a sahnede takılan altınlar ve dolardan taç gerçek mi?

Kıbrıs’ta sahneye çıkan Sibel Can’a bir iş insanı, 87 bin lira değerinde beşi bir yerde ve dolardan taç yaptırmış. Taçta 5 bin dolar (160 bin lira) varmış. Sibel Can yaklaşık altın ve dolarlı 250 bin TL’lik hediyeyi orkestrasına hediye etmiş. Zaten orkestrası konusunda bonkör olduğu hep söylenir…

Kıbrıs uçağında neler oldu?

İstanbul-Girne uçağı ödül töreni gibiymiş. Yani hangi ünlüyü, müzik sektöründen kimi ararsanız uçaktaymış. Aleyna son anda uçağı kaçırmış. Gülşen ve Hadise’nin olduğu bir sonraki uçağa yetişebilmiş. Ama ortam buz gibiymiş. Selam-sabah yokmuş. Aleyna “Sektör ölmemi, bitmemi istiyor. Beni engelliyorlar” deyip Hadise’yi, Gülşen’i ve menajerleri Haluk Şentürk’ü hedef göstermişti.

Gülşen’deki o değişimin sırrı ne?

Gülşen’in yüzünde botoks dışında müdahale yokmuş

Pop yıldızı Gülşen’in değişimi yine konuşuldu. “Yüzüne ne yaptırdı?” diyenler çok. Yüzünde botoks dışında ekstra bir müdahale yokmuş. Zayıflığı sorulunca cevabı şu olmuş: “Aç yaşıyorum, yemiyorum. Ve sürekli yürüyorum.” Aç yaşamaktan kastı şu; günde bir öğün besleniyor…

En gözlerden uzak tatili hiç yakalanmadan kim yaptı? 

Türkan Şoray, Kaz Dağları eteklerindeki butik bir oteli kapattı. Ailesiyle birlikte tatil yaptı. Kimselere de yakalanmadı. Afra Saraçoğlu, sevgilisi Mert Ramazan Demir’le çıktığı ‘Mavi Yolculuk’u herkesten gizlemeyi başarmıştı ki, tatilinin son gününde denizin ortasından yaptığı paylaşım planları bozuldu. O karede arkadaki koyların görüntüsünden Göcek’te oldukları ortaya çıktı. İstanbul’a dönüşte de görüntülendiler.

Peki en pahalı tatiller kime ait?

Hande Erçel ile sevgilisi Hakan Sabancı’nın, Japonya turu küçük bir servet değerindeymiş. Sabancı, Osaka ve Tokyo’yu da içine alan seyahatleri için kesenin ağzını açmış. Binlerce dolarlık tatilde gittikleri kentlerin en lüks ve gözde mekanlarında dolaşıyorlar. Diğer pahalı tatili de Demet Özdemir ile sevgilisi Kadir Güneş yapıyor. Onlar da 15 gün sürecek binlerce Euro’luk bir İspanya turuna çıktı.

Bayram tatilinde kim isyan etti?

2015 Türkiye Güzeli Ecem Çırpan gittiği restoranda bir kahveye 400 lira hesap geldiğini görünce çıldırdı! İsyanını şöyle dile getirdi: “Fiyat algım zaten kalmadı. Ama şu kahve son nokta oldu. Bir bardak kahvenin 400 lira olması ne demek ya! Dünyanın hiçbir yerinde kahveye bu para verilmez.”

Haluk affetti, diğerleri küstü ve gerildi

Haluk Levent bayramı fırsat bilip son bir yılda sosyal medyadaki hakaretler nedeniyle dava açtığı 282 kişiyi affetti. Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir’in arası daha da gerildi. Metin Akpınar’ın kızı Duygu, babası ve annesine bir kez daha çıkıştı. Ferdi Tayfur ile kızı Tuğçe de küstü.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.