Sosyal medyada kim ne paylaşıyor, aslında ne diyor?

Ünlü çiftlerin sosyal medya paylaşımlarına yorumlar yağıyor. Peki ama bu paylaşımların ardında ne var, çıkan dedikodular doğru mu? 10Haber tek tek paylaşımları sizin için özetledi ve her birinde iddiaların doğru olup olmadığını açıklıyor.

29 Temmuz 2024
Mert Demiz-Serenay Sarıkaya, Ebru Gündeş-Murat Özdemir, Sıla-İlker Kaleli

Paylaşımlar ve perde arkası

EDA ECE-BUĞRAHAN TUNCER

PAYLAŞIM: Eda Ece’nin eşi Buğrahan Tuncer’den boşanacakları iddiasına karşı yaptığı “Mutluyuz, huzurluyuz” açıklaması sosyal medyadaki bazı kullanıcıları ikna edemedi.

“Mutluyuz dediklerine göre; yakında ayrılacaklar” diye yazanlar var. Çünkü Buğrahan Tuncer, Instagram’dan çıktı. Sosyal medyada olmak istemiyormuş. Bu da iddialara neden oldu.

DOĞRUSU: Eda Ece yakınlarına çocuktan sonra daha da mutlu olduklarını söylüyor. Çift arasında bir kriz yok.

EBRU GÜNDEŞ-MURAT ÖZDEMİR

PAYLAŞIM: Ebru Gündeş, 4.5 ay önce evlendiği eşi Murat Özdemir ile birlikte bir paylaşımda bulundu. Bazı yorumlar şöyle: “Bu pozu verdiklerine göre ters bir şeyler var.”

DOĞRUSU: Çift arasında şu an için ters giden bir durum yok. Zaman zaman Murat Taşdemir’in eski eşinin açıklamaları dışında!

SILA-İLKER KALELİ

Sıla ile sevgilisi İlker Kaleli’nin aşk dolu bakışları şöyle yorumlar da alıyor: “Bu ilişki yürümez.”

DOĞRUSU: Aşkta dördüncü yıla girdiler. Aynı evi paylaşıyorlar. Sıla’nın yakınları da en başından beri şöyle söylüyor: “Daha önce hiç olmadığı kadar mutlu.”

SERENAY SARIKAYA-MERT DEMİR

Serenay Sarıkaya ile sevgilisi Mert Demir aşk durumlarıyla en çok merak edilen çift… Dudak dudağa, el ele poz verseler de sosyal medya bu ilişkiye bir türlü inanmıyor. En son İstanbul-Hisarüstü’nde görüntülendiler. Birlikte oturmak üzere ev bakıyorlarmış. Bu karelere şöyle yorumlar geldi: “Göstermelik ilişki”, “Reklam aşkı”.

DOĞRUSU: Serenay Sarıkaya ‘reklam aşkı’ iddiasına “Saçmalık” diye tepki veriyor. Mert Demir yorum bile yapmıyor.

Banu Alkan başsağlığı mesajına Jennifer Lopez’i etiketledi

Dünya Güzelleri programından Banu Alkan, Bülent Ersoy, Safiye Soyman

Safiye Soyman yedi yıldır yaşam mücadelesi veren 47 yaşındaki oğlu Harun’u  kaybetti. “Ben bu acıya nasıl dayanırım” diye feryat ederken program partneri Banu Alkan ne yaptı? ‘Dünya Güzellerim’ programındaki süslü-püslü, gülen pozlarını paylaştı. Gelen tepkileri sildi. Safiye Soyman’ın, oğlunun cenaze töreni sırasında yine program paylaşımlarına devam etti. Tepkilerle baş edemeyince bu kez daha tuhaf bir paylaşıma imza attı. Yine programdan neşe içindeki görüntülerini yayınladı. Başsağlığı mesajına Jennifer Lopez’i de etiketledi.

Takipçileri “İyi misiniz, nerede yaşıyorsunuz” diye soruyor. Yaşanan bu acıya, neşe içindeki bir videoyla cevap vermek, Jennifer Lopez’i de etiketlemek tam bir akıl tutulması. Bunu, kendini kaybetmiş bazı fenomenler bile yapmazdı!!! Hani Jennifer Lopez kazayla görüp cevap verse havalara uçacak. Bazı kullanıcılar “Banu Alkan’ın hesabını kendisi yönetmiyor” diyor. Ama söyleyelim, kendisi yönetiyormuş.

Türkbükü’nde dolandırıcı aşıklar

Bodrum’dan gelen ilginç haberlere devam…

Kendilerini Türkbükü çevresine ‘iş insanı’ olarak tanıtan birileri türemiş. Kiraladıkları otomobil, taktıkları sahte saatler, giydikleri çakma markalarla dolaşıp kendilerinden yaşça biraz büyük, zengin hanımefendileri hedefliyorlarmış.

Geçenlerde pek meşhur bir beach’te, dergi pozlarından tanıdığımız sosyetik bir hanımefendi şezlongta dertleştiği arkadaşına yüksek sesle şunları anlatmış:

“Bana Hindistan’la büyük ticari anlaşmalar yaptığını söyledi. Ünlü şarkıcılarla aşk yaşadığından bahsetti. Tanıştığımızın birinci haftasında çok güzel bir çanta hediye etmişti. Hepsi yalan ve sahte çıktı. Şimdi arıyorum, telefonları açmıyor.”

Fotoğrafları beğenmedi, mutfak şefini azarladı

Yazıyı yine bir Bodrum haberiyle bitirelim…

Bir ünlümüz, paparazzilerin çektiği fotoğraflarından hiç memnun kalmamış. Çünkü fotoğrafta karnı biraz şiş çıkmış. Kimi suçlamış dersiniz? Kaldığı otelin mutfak şefini! Şefe şöyle çıkışmış: “Yemekleriniz gaz ve şişkinlik yaptı. Yoksa kilom yok. Otele dünya para ödedim, bize organik olmayan şeyler yedirip içiriyorsunuz.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.