İstanbul sosyetesiyle dizi oyuncuları partide buluştu, peki gecenin gözdesi kimdi?

Fotoğrafçı Mert Alaş bir parti verdi, İstanbul'un zenginleriyle ünlü oyuncuları buluşturdu. Sosyete, Mert Alaş'tan özel olarak bir oyuncuyu da davet etmesini istemiş. Kimdi o oyuncu? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi, konser ücretlerine zam yapmış.

25 Mayıs 2024
Mert Alaş'ın partisinde sosyete ve dizi dünyasının yıldızları birlikte eğlendi. Sol üstten saat yönünde) Nevbahar - Ali Koç, Mert Yazıcıoğlu, Serenay Sarıkaya, Nevbahar Koç, Mert Alaş konukları Burak Deniz, Çağla Şıkel... Sevgilisi çalıştığı için Serenay geceye yalnız katıldı.

Bu aşk öncesi 500 bin lira alıyordu

Serenay Sarıkaya, Mert Demir

Serenay Sarıkaya’nın üç buçuk aydır aşk yaşadığı Mert Demir’in bu ilişkiden önce sahne fiyatı 500 bin liraydı. Serenay Sarıkaya sonrası kaşesi önce 800 bin liraya, sonra 1 milyon liraya çıktı. Şimdi 2 milyon liraya sahneye alıyormuş. Üstelik pazarlık kabul etmiyormuş.

Öyle yoğun ki sevgilisi Serenay Sarıkaya’ya ne partilerde ne de tatillerde eşlik edemez duruma geldi. Örneğin, Sarıkaya geçen hafta dünyaca ünlü fotoğrafçımız Mert Alaş’ın partisine yalnız gitti. Orada eski sevgilileri Çağatay Ulusoy ve Kerem Bürsin de vardı. Hep birlikte eğlendiler. Ama Mert Demir bu pişti durumu hiç dert etmemiş. Soran bir arkadaşına da “Ne var ki bunda” demiş.

Bu arada Serenay Sarıkaya haftaya Yunan adalarını kapsayan 10 günlük bir tatile çıkıyor. Kendisine kız arkadaşları eşlik edecek. Mert Demir konserleri nedeniyle kendisine katılamayacak. Serenay Sarıkaya tatilde Yunanistan’dan satın almak için ev de bakacak.

Sosyetik güzeller o oyuncuyu istedi

Mert Alaş partisi demişken… Ali-Nevbahar Koç, Melisa Sabancı Tapan, Derin Mermerci, Elif Dürüst ve birçok sosyetik isim de gecedeydi. Mert Alaş ve sosyetik arkadaşları, partiye illa ki, ‘Kızıl Goncalar’da oynayan Mert Yazıcıoğlu’nun katılmasını istemiş. Hatta oyuncunun set saati bile buna göre ayarlanmış. Sosyetikler Mert’e öyle ilgi göstermiş ki oyuncu bir ara neye uğradığını şaşırmış.

Melisa Sabancı Tapan, Kerem Bürsin

Partide oyuncu Burak Deniz ile sosyetik güzel Elif Dürüst de pek samimiydi. Serenay Sarıkaya, Ali Koç’un eşi Nevbahar Koç ve Mert Yazıcıoğlu ile birlikte eğlendi. Eski sevgilileri Çağatay Ulusoy ve Kerem Bürsin de gecede tanışıp kanka oldular.

Çağatay Ulusoy partiden Ece Sükan’la ayrıldı. Kerem Bürsin, Melisa Sabancı Tapan’a büyük ilgi gösterdi. İğne atsanız yere düşmeyecek parti, 2000 yapımı eski bir filmin adını hatırlattı: ‘Dar Alanda Kısa Paslaşmalar’

Bir gece için 120 bin Euro verdiler mi?

Hande Erçel – Hakan Sabancı

Haftaya damga vuran aşıklar Hande Erçel ve Hakan Sabancı oldu. Çift, Cannes Film Festivali’ndeki AmfAR adlı vakfın galasına katıldı. Demi Moore’un ev sahipliğindeki galada ünlü konukların kişi başı 60 bin euro (2 milyon lira) ödediği konuşuluyor.

Hakan Sabancı’nın sevgilisi Hande Erçel ile birlikte galaya 4 milyon lira harcadığı iddia edildi. İşin aslı şöyleymiş; Sabancılar yıllardır bu vakfa üyeymiş. Yani 60 bin euro ödememişler. Bu arada çift, Sabancılar’ın Cannes’daki lüks malikanesinde kalıyor.

Kırmızı halıda yürüyen kebapçının sırrı

CZN Burak

Sosyal medya alemi Hande Erçel ile Hakan Sabancı’yı kırmızı halıya çok yakıştırırken, dün o halıda yürüyen ünlü kebapçı ‘CZN Burak’ için “Bir kebapçının orada ne işi var” diye sorular soruldu, halının itibarı üzerine yorumlar yapıldı.

Ancak Cannes’a giden menajerlerden biri aynen şöyle söyledi: “CZN Burak, Ortadoğu’da şöhretli bir kebapçı. En zenginlerle arkadaş. Cannes’daki, Ortadoğulular kendisine büyük ilgi gösterdiler. Sanki ünlü bir oyuncuymuş gibi fotoğraflarını çektiler. Cannes’da moda, lüks markalar, şöhret de yarıştı. Sadece sinema değil yani. Bizimkiler bu kategoriden yarışa dahil oldu.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.