Ahmet Ağaoğlu, tekrar başkanlığa kapıyı kapattı

Trabzonspor'da seçim süreci sürerken istifa eden başkan Ahmet Ağaoğlu'ndan "Aday olmayacağım" açıklaması geldi. Ağaoğlu sözlerinin hemen ardından Ertuğrul Doğan yazılı açıklama yaptı.

Spor 16 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu istifa etti. Başkanlık görevini vekaleten Ertuğrul Doğan yürütüyor.

Trabzonspor’da olağanüstü kongre için geri sayım sürüyor. 18-19 Mart’ta yapılacak kongre, çoğunluk sağlanamazsa 25-26 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek. Olağanüstü kongre için bugüne kadar aday olan tek kişi şu an vekaleten başkanlık görevini yürüten Ertuğrul Doğan.

Bordo mavililerin kulislerinde ise başkanlıktan istifa eden Ahmet Ağaoğlu’nun tekrar aday olacağı kulislerde konuşuluyordu. Ancak Ağaoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada kongrede aday olmayacağını söyledi. (Ağaoğlu’nun tam açıklamaları linkte)

Bu sözlerin ardından Ahmet Ağaoğlu’nun başkanlıktan istifası sonrasında göreve vekalet eden Ertuğrul Doğan yazılı açıklama yaptı Doğan, “Kendisinden çok şeyler öğrendiğim başkanım Sayın Ahmet Ağaoğlu ile aramızda herhangi bir sorun yoktur, bundan sonra da olmayacaktır” dedi. (Ertuğrul Doğan’ın tüm açıklamaları linkte)

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.