Emin Alper’in ‘Arayış’ından ilk kare

Türk sinemasının genç ustalarından Emin Alper'in yönettiği 'Arayış' dizisinden ilk görsel paylaşıldı. Başrollerini Aslı Enver ve Mehmet Günsur'un paylaştığı dizi gizem dozu yüksek hikayesiyle dikkat çekiyor.

Kültür Sanat 21 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Emin Alper'in yeni dizisinde Aslı Enver ve Mehmet Günsur başrolde.

Türk sinemasının önemli isimlerinden olan ve ‘Kurak Günler’ ile 2022’ye damgasını vuran yönetmen Emin Alper’in dizi projesinden ilk görsel yayınlandı. ‘Arayış’ adını taşıyan dizinin başrollerinde Aslı Enver ve Mehmet Günsur yer alıyor.

Dizinin yayın tarihi şimdilik açıklanmazken “çok yakında” ibaresiyle tanıtımları yapılmaya başlandı. Senaryosu Nükhet Bıçakçı ile Özlem Yücel’e ait olan Emin Alper’in yeni projesinin hikâyesi gizemli öğeler barındırıyor.

Metropol hayatında sıkışmış, mutsuz ve yolunu kaybetmiş Nisan’ın (Aslı Enver) gizemli bir adada kendini arayış hikayesini konu alan dizide Nisan, bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini sürüyor. Arayışın ucu da şaibeli bir tarikata ulaşıyor.

Aslı Enver ve Mehmet Günsur’un başrollerini paylaştığı ‘Arayış’ın oyuncu kadrosunda Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer, Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimler yer alıyor. Dizi Disney+ platformunda izleyicilerle buluşacak.

‘Arayış’ dizisi merakla beklenen Emin Alper, geçtiğimiz yıllarda büyük ilgi uyandıran bir diziyle daha karşımıza çıkmıştı. BluTV’de yayınlanan ve başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Melisa Sözen, Kenan İmirzalıoğlu’nun paylaştığı ‘Alef’, kuvvetli mistik anlatısıyla hafızalarda yer etmişti. Bir suç dosyasını aydınlatmaya çalışan iki polisin hikâyesine ve etrafında gelişen olaylara odaklanan dizinin müziklerinde de Mercan Dede’nin imzası bulunuyordu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.