Jesus dönüyor, Arsenal arkasına bakmıyor

Premier Lig'de lider Arsenal, Brezilyalı yıldızı Gabriel Jesus'un 6 ay sonra iki gol attığı maçta Leeds United'ı 4-1 yendi. Üst üste 7. maçını kazanan Londra ekibi, Liverpool'u dağıtan Manchester City'nin yanına yaklaşmasına fırsat vermedi.

Spor 2 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Premier Lig lideri Arsenal, sahasında Leeds United’ı konuk etti. Karşılaşmaya sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen ve bu yüzden gol atamayan Brezilyalı yıldız Gabriel Jesus damga vurdu. Jesus, 35. dakikada kendi düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. 47. dakikada Ben White farkı ikiye çıkardı. 55’te Jesus bir kez daha sahneye çıkarak skoru 3-0’a getirdi. 76. dakikada Rasmus Kristensen, konuk takımı ümitlendirse bile 84’te Granit Xhaka maçın sonucunu belirleyen golü kafayla ağlara yolladı: 4-1.
Bu galibiyetle puanını 72’ye çıkaran ve maç fazlası bulunan Arsenal, en yakın takipçisi Manchester City ile arasındaki farkı yeniden 8’e yükseltti. Ligde üst üste 7. galibiyetini alan Arsenal, gelecek hafta deplasmanda Liverpool ile karşılaşacak.

Premier Lig’de diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle:Crystal Palace-Leicester City: 2-1; Brighton Hove Albion-Brentford: 3-3; Nottingham Forest-Wolverhampton: 1-1; Bournemouth-Fulham: 2-1.

Robert de Niro, Netflix dizisiyle geri dönüyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.