Dani Alves itiraf etti: Yalan söyledim

Cinsel saldırı suçundan cezaevinde bulunan Brezilyalı efsane futbolcu Dani Alves, ilk verdiği ifadede yalan söylediğini, 23 yaşındaki kadınla ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Spor 18 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Alves, kendisinden boşanacağını açıklayan eşi Joana Sanz'ı halen sevdiğini söyledi.

Brezilya’nın efsane oyuncularından Dani Alves, Sevilla, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo gibi takımlarda oynadı ve birçok kupa kaldırdı. Kariyerinin sonunda Meksika ekibi UNAM’a ile anlaştı. Noel tatilinde gittiği Barcelona’da yaşadıkları ise Alves’in hayatını altüst etti. 30 Aralık 2022’de diskoda 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. Alves, 20 Ocak’ta Meksika’dan Barselona’ya geldikten sonra gözaltına alındı sonra tutuklandı. UNAM, oyuncunun sözleşmesini feshetti. Eşi Joana Sanz, mart ayında Alves’ten boşanacağını açıkladı.

Dani Alves'e bir darbe daha! Kardeşinden manidar paylaşımDani Alves’e bir darbe daha! Kardeşinden manidar paylaşım

İspanya’daki mevcut yasalara göre 1 ila 12 yıl hapis cezası alma ihtimali bulunan Alves, kendi talebiyle ikinci kez mahkemede hakim karşısına çıktı. Polise ve mahkemeye verdiği üç farklı ifadede direkt olarak cinsel ilişki olduğunu inkar eden Alves’ten itiraf geldi. İspanyol haber ajansı EFE’nin mahkeme kaynaklarına dayandırarak verdiği habere göre Alves, eşine karşı sadakatsizliğini gizlemek ve eşini korumak için ilk verdiği ifadede yalan söylediğini söyledi. Brezilyalı futbolcu, cinsel ilişkiyi kabul ederken bunun karşı tarafın rızasıyla gerçekleştiğini savundu.

Dani Alves bir zamanlar kraldı! Cezaevinde zor günler ve eş darbesiDani Alves bir zamanlar kraldı! Cezaevinde zor günler ve eş darbesi

Mahkemeden bir kez daha tutuksuz yargılanmayı talep eden Alves ile ilgili karar ilerideki günlerde verilecek. 39 yaşındaki Alves, bulunduğu Brains 1 cezaevinden güvenlik gerekçesiyle 23 Ocak’ta Brains 2 cezaevine nakledilmişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.