Başakşehir Giresun’da ilk yarıda maçı kazandı, Emre Belözoğlu saldırıya uğradı

Giresunspor deplasmanında ilk yarıyı 4-0 önde kapayan Başakşehir ikinci yarıda kalesinde 2 gol görmesine rağmen 3 puanı aldı. Cezası nedeniyle maçı locadan seyreden Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu yabancı uyruklu bir kişinin saldırısına uğradı.

Spor 25 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Giresunspor, ikinci yarı iki gol atmasına karşın sahadan yenik ayrıldı.

Küme düşme bölgesinde bulunan Giresunspor için Başakşehir karşısında hedef 3 puandı. Ancak maçın ilk yarısında tam anlamıyla bir Başakşehir şovu vardı. 16 ve 35’de Januzaj, Dk. 25 ve 45+2 Figueiredo ilk yarıda Başakşehir’i dört farka taşıdı. Giresunsporlu taraftarlar gollerden sonra kaleci Onurcan Piri’yi hedef aldı. İlk yarının sonunda Ferhat Kaplan, Onurcan Piri’nin yerine girdi. İkinci yarıda başka bir Giresunspor vardı. Başakşehir kalesinde fırsatlar bulan Karadeniz ekibinde Borjia Sainz 63 ve 90’da takımına 2 gol kazandırdı. Maç 4-2 biterken sahadan üzülerek ayrılan takım Giresunspor oldu. Bu galibiyetle Başakşehir puanını 48’e çıkardı ve 5. durumda. 27 puandaki Giresunspor ise tehlike bölgesinde kaldı.

Üçüncü dönem ikinci bahar!Üçüncü dönem ikinci bahar!

Emre Belözoğlu saldırıya uğradı

Başakşehir 4-2 kazandıkları Giresunspor maçının ardından yaptığı açıklamada cezası nedeniyle maçı locadan seyreden Emre Belözoğlu’nun yabancı uyruklu bir kişi tarafından saldırıya uğradığını duyurdu. Açıklamada, “Emre Belözoğlu ve personelimizin karşılaşmayı takip ettiği locaya, yan locada bulunan yabancı uyruklu bir şahıs tarafından sözlü hakaretlerde ve fiili saldırı teşebbüsünde bulunulmuştur. Bunun sonucunda Teknik Direktörümüz Emre Belözoğlu, karşılaşmanın bir bölümünü izleyememiştir” denildi. Açıklamada Giresunspor yönetimine teşekkür edilirken yaşanan olayın münferit olduğu belirtildi.

Kaleci babanın golcü oğlu... QPR'a imza attıKaleci babanın golcü oğlu… QPR’a imza attı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.