Ebrar Karakurt takımının sponsorunu kızdırdı! Maç sonrası kavga

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, takımı Novara’nın 3-0 yenildiği karşılaşma sonrasında sponsor markanın başkanıyla sözlü atışma yaşadı.

Spor 28 Nisan 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Ebrar Karakurt, sponsorun başkanıyla tartıştı!

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, takımı Novara’nın Imoco Conegliano karşısında 3-0 yenildiği play-off karşılaşması sonrası soyunma odası koridorlarında sponsor şirket olan Igor Gorgonzola başkanıyla sözlü atışmaya girdi.

Soyunma odası koridorlarında sesler yükselirken iki taraf da birbirini profesyonel olmamakla suçladı. Başkan Leonardi ve Ebrar arasındaki tartışma alınan ağır yenilgi sonrasında yaşandı. Ebrar, maça ilk 6’da başlamış ardından işlerin kötü gitmesinin ardından oyundan alınmıştı. İtalyan medyasında maç sonu çıkan haberlerde Ebrar’ın da kenara geldiği oyuncu değişikliklerinin ardından Novara’nın performansının yükseldiği yazılmıştı.

Ituma'nın ölümünden sonra Novara ilk kez sahada! Gözyaşları sel olduItuma’nın ölümünden sonra Novara ilk kez sahada! Gözyaşları sel oldu

Igor Gorgonzola Novara ve Imoco Volley Conegliano arasındaki yarı final eşleşmesinde ikinci maç bugün oynanacak.

Rusya yolcusu

Ebrar, geçtiğimiz haftalarda Novara ile son haftalarını geçirdiğini açıklamıştı. Ebrar’ın gelecek sezondan itibaren kariyerine Rusya’nın Lokomotif Kaliningrad takımıyla devam etmesi bekleniyor.

Ebrar Karakurt'un yeni adresi Rus takımı olduEbrar Karakurt’un yeni adresi Rus takımı oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.