Kraliyet masalı ‘The Crown’un veda sezonundan ilk görsel geldi: Artık söz Prens William ve Kate Middleton’da

2016'da yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük ilgi gören 'The Crown' final sezonuyla veda etmeye hazırlanıyor. Yıl sonu yayınlanacak altıncı sezondan ilk görseller geldi. Bu sezon Prens William ve Kate Middelton çiftinin ilişkisi ön planda olacak.

Kültür Sanat 2 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Prens William ve Kate Middleton çiftinin ilişkisine odaklanan 'The Crown'ın son sezonu için yıl sonunu beklemek gerekecek.

‘The Crown’ yayınlandığı beş sezon boyunca Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başardı. Kraliçe 2. Elizabeth’in hayatına odaklanan bu biyografik dizi, yıllardır olumlu veya olumsuz pek çok eleştiriyle muhatap. İngiltere’de yapılan kamuoyu araştırmalarında toplumun en çok sevdiği isimler sıralamasında uzun süre zirvede yer alan Kraliçe 2. Elizabeth’in henüz hayattayken hayatının bir diziye konu edilmesi aslında çok da karşılaştığımız durumlardan biri değildi. Geçen yıl eylül ayında hayatını kaybeden Kraliçe 2. Elizabeth’in yaşamının son dönemini konu edinen altıncı sezonuyla ‘The Crown’ da sona erecek.

Dizinin önceki sezonlarında Kraliçe 2. Elizabeth’i Olivia Colman (sağda) ve Claire Foy (solda) canlandırmıştı.

Dizinin final sezonu Lady Diana’nın ölümü sonrası yaşananlara odaklanırken elbette Prens William ve onun eşi Kate Middleton ön planda. Kraliyet çiftini Ed McVey ve Meg Bellamy canlandırıyor. Doğal olarak yeni sezonun en çok merak edilen noktaları ikilinin yer aldığı sahneler olurken Netflix de bu heyecanı ikiye katlayacak bir görsel yayınladı. ‘The Crown’ son sezonunda yeni bir 10 yıla girerken, Prens William (Ed McVey) St Andrew’s Üniversitesi’ne başlıyor. Aynı tarihte Berkshire’dan Kate Middleton da bir üniversite öğrencisi olarak eğitim hayatına devam ediyor. İkili kampüste ilk kez tanışırken, ‘The Crown’ için yeni bir aşk ve yeni bir gelecek başlıyor.

Dizinin son sezonunda Kate Middleton'ı Meg Bellamy canlandırıyor.

Yeni görüntülerde sınıf gibi görünen bir yerde çalışkan bir Kate, arkasında Prens William ve kraliyet konutu ya da muhtemelen bir İskoç üniversitesi gibi görünen lüks bir ortamda şık giyimli bir William görülüyor. 2016’da başlayan dizinin çekimleri geçtiğimiz cuma günü resmen sona erdi.

Dizinin beşinci ve altıncı sezonlarında Prenses Anne’i canlandıran Claudia Harrison, çarşamba akşamı Netflix’in düzenlediği basın etkinliğinde, oyuncu kadrosunun çektiği son sahnenin York Minster Katedrali’nde tüm ailenin katıldığı bir düğün olduğunu açıkladı. Katedralin iç mekanı, gerçek William ve Kate’in 2011’de evlendiği Westminster Abbey ile çarpıcı bir benzerlik taşıyor. ‘The Crown’un son sezonunun 2023’ün kasım ya da aralık ayında izleyicilerle buluşması beklemiyor.

Stadyum konserleri geri döndü: Seyirciler bin dolara ulaşan fiyatlardan şikâyetçi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.