Devler Ligi’ndeki dev maç açık kanalda, Euroleague’de kader günü

Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid - Manchester City maçı Tv 8.5'tan yayınlanacak. Fenerbahçe, Euroleague'de Olympiakos voleybolda Eczacıbaşı ile son derece kritik karşılaşmalara çıkıyor. İşte salı ekranı...

9 Mayıs 2023
Fenerbahçe, Yunanistan deplasmanında serinin 5. maçına çıkıyor. Kazanan son dörde kalacak.

Bu gece futbolda tam anlamıyla dev bir buluşma var. Real Madrid ile Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında kozlarını paylaşıyor. Bir yanda kupa koleksiyoncusu İspanyol ekibi, diğer yanda rakibinin ülkesinden bir çalıştırıcı ile tarihinin ilk Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kovalayan İngiliz temsilcisi. Bu kapışma aynı zamanda iki farklı kuşağın golcüleri Benzema ile Haaland’ın da düellosu. Otoriteler bu eşleşmeden zaferle ayrılacak tarafın finalde de bir adım önde olacağını öngörüyor.

EuroLeague için önemli adım: Artık ABD’de yayınlanacakEuroLeague için önemli adım: Artık ABD’de yayınlanacak

Euroleague’de Barcelona’nın ardından Final Four vizesi alacak ikinci takım belli oluyor. Olympiakos ile Fenerbahçe 2-2’lik eşitliğin olduğu serinin son maçında Yunanistan’da karşılaşıyor. Temsilcimiz son karşılaşmada aldığı galibiyetin moral avantajına sahip. Ev sahibi ekip ise ateşli seyircisine güveniyor. NBA’de giderek ısınan Miami Heat – New York Knicks eşleşmesinde 4.raunt Miami’de.

Sultanlar Ligi final etabı ikinci maçında Eczacıbaşı, Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Üç galibiyete ulaşanın şampiyonluğu kazanacağı seride sarı-lacivertli takım 1-0 önde. Ligde üçüncülüğü elde edecek takım bugün belli olabilir. Seride 1-0 önde olan Vakıfbank’a THY önünde bir galibiyet yetiyor. THY maçı kazanırsa seri son maça kalacak.

Fenerbahçe, finalde Eczacıbaşı’nın rütbesini söktüFenerbahçe, finalde Eczacıbaşı’nın rütbesini söktü

Efeler Ligi’nde 1-1 devam eden final serisinin üçüncü randevusu Halkbank ile Ziraat Bankart’ı karşı karşıya getiriyor. İki takım geride kalan maçlarda sporseverlere harika voleybol izletti.

Futbolda gençler düzeyinde bir kategoride daha şampiyonun adı koyuluyor. U15 Gelişim Ligi’nde final Bursaspor ile Alanyaspor arasında. Dünya Judo Şampiyonası’nda heyecan sürüyor. Giro d’Italia’da pedaller 4.etap için dönüyor.

9 Mayıs Salı

NBA play-off: 02.30 Miami Heat – New York Knicks S Sport

U15 Gelişim Ligi: Üçüncülük maçı 12.30 Adana Demirspor – Bucaspor 1928 TFF YouTube

Final 16.30 Bursaspor – Alanyaspor TFF YouTube

Bisiklet: 13.15 Giro d’Italia 4.etap Eurosport 1

Sultanlar Ligi: 3-4.’lük maçı 16.00 VakıfBank – THY Misli TV YouTube

Final serisi: 19.30 Eczacıbaşı – Fenerbahçe TRT Spor

Efeler Ligi Final serisi: 17.00 Halkbank – Ziraat Bankkart TRT Spor

Judo: 18.00 Dünya Judo Şampiyonası TRT Spor Yıldız

EuroLeague play-off: 21.30 Olympiakos – Fenerbahçe Beko S Sport

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finali: 22.00 Real Madrid – Manchester City TV8 & Exxen

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.