Bu adamın toplum içinde kadınlarla seks hakkında konuşması yasak

İngiltere'de yaşayan Jacob Allerson, kadınlara cinsel yorumlar yapıp, tekliflerine aldığı hayır cevabını kabul etmemesi ve bu insanları sürekli rahatsız etmesi nedeniyle toplum içinde seks hakkında konuşmaktan men edildi. Bir dizi yasakla daha karşılaşan Allerson bunlara uymazsa sonu hapis olabilir.

Dünya 19 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Jacob Allerson'ın daha önce vukuatı olan dükkânlara girişi de yasaklandı.

İngiltere’de bir adam, toplum içinde kadınlarla cinsel konularda sohbet etmek, teklifte bulunmaktan men edildi. 34 yaşındakı Jacob Allerson, genç kadınlara defalarca cinsel içerikli yorumlar yaptı, onları sokakta takip etmeye gidecek kadar işi ileri götürdü ve sonunda yakalandı. İngiltere Chester’da yaşanan bu olaylar sonrası 11 Mayıs’ta Chester Sulh Mahkemesi, 5 yıllık Cezai Davranış Emri verdi Allerson’a.

Cheshire Polisi’ne göre bu diğer tüm önlemler tükendiğinde anti sosyal davranışları durdurmak için önleyici bir tedbir. Allerson eğer koşullara uymayı reddeder ve bölgedeki kadınları taciz etmeye devam ederse, hapis cezası alabilecek.

Kararda Allerson’ın herhangi bir şekilde “İngiltere veya Galler’de halka açık yerlerdeki hiçbir kadına istenmeden, alenen cinsel yorum, öneri veya talepte bulunmak da dahil, bir kadını taciz, endişe veya sıkıntıya neden olacak şekilde” takip etmesi veya davranması yasaklanıyor.

Allerson bu arada daha önce vukuatı olan Chester’daki çeşitli işletmelerden de men edildi. Bu dükkânlara girmeye çalışan Allerson’ı herhangi bir personel reddederse buna uyması gerekecek.

Allerson’a ayrıca daha önce kendisiyle buluşmayı kabul etmeyen kadınlarla bütün temasını derhal kesmesi de söylendi.

Cheshire Polisi’nin önceliğinin kadınları korumak olduğu açıklanırken, amaçlarının Chester’ı herkes için güvenli ve keyifli bir yer haline getirmek olduğu kaydedildi.

Ünlü yıldızın sapık takipçisi tutuklandıÜnlü yıldızın sapık takipçisi tutuklandı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.