Futbol bu: Ümraniyespor düşerken güldürdü

Süper Lig’e veda etmesi kesinleşen ilk takım Ümraniyespor, sosyal medya üzerinden yaptığı eğlenceli paylaşımla dikkat çekti. İstanbul ekibi, paylaşılan videoda kümede kalma yarışındaki rakiplerine mesaj gönderdi.

Spor 23 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Ümraniyespor sosyal medyası sporun eğlence olduğunu hatırlattı.

Ümraniyespor, geçtiğimiz hafta sonu Ankaragücü’ne yenilerek Süper Lig’e veda etti. Düşmesi kesinleşen ilk takım olan Ümraniye, lige bu sezon yükselmişti. Kalıcı olmayı başaramayan ancak mücadeleci futbolu ve birçok maçta kaçırılan fırsatlar üzerinden kaybettiği puanlarla dikkat çeken İstanbul ekibi, lige güldürerek veda etti.

Ümraniyespor lige veda etti, Ankaragücü Mete Kalkavan'a kızdıÜmraniyespor lige veda etti, Ankaragücü Mete Kalkavan’a kızdı

Küme düşen takımın sosyal medya ekibi yaptığı paylaşımda 2009 yılında gösterime giren Kutsal Damacana filminden viral bir sahneyi kullandı. Videoda denize atlayan adamın üzerinde Ümraniyespor logosu yer alırken çevredekilerin üstünde İstanbulspor, Giresunspor, Alanyaspor ve Ankaragücü takımların logoları yer aldı.

Trezeguet'nin gecesi... Trabzonspor dörtlediTrezeguet’nin gecesi… Trabzonspor dörtledi

Her şeyin ve herkesin gerginlik üzerinden beslendiği günümüz Türk futbolunda, sporun hala bir eğlence aracı olabileceği de bu paylaşımla yeniden hatırlanmış ve hatırlatılmış oldu. Ümraniye, 1. Lig’e güldürerek düştü.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.