Eczacıbaşı yeni sezonun ilk transferini yaptı

Geçen sezonu hayal kırıklığı ile kapatan Eczacıbaşı Polonyalı pasör çarprazı Martyna Czyrnianska'yı transfer etti.

Spor 30 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
20 yaşındaki Martyna Czyrnianska Polonya Milli Takımı'nda da görev yapıyor.

Eczacıbaşı bu yıl hem CEV Şampiyonlar Ligi’nde hem Türkiye Sultanlar Ligi’nde finale yükseldi ancak kupa kazanamadan sezonu kapattı. Vakıfbank ve Fenerbahçe’ye kaptırılan şampiyonluklar sonra turuncu beyazlılar kadrosunu güçlendirme çalışmasına başladı. Eczacıbaşı’nın ilk transferi Polonyalı Martyna Czyrnianska oldu.

Daniele Santarelli: Ebrar ve Vargas’ı aynı anda sahada tutmamız gerekDaniele Santarelli: Ebrar ve Vargas’ı aynı anda sahada tutmamız gerek

Eczacıbaşı’dan yapılan açıklamada “Önümüzdeki sezon için Polonya Milli Takımı’nın genç yeteneklerinden Martyna Czyrnianska ile anlaştık. Martyna, genç yaşında Milli Takım ve Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan çok yönlü bir oyuncu. Takımımızda kendini daha da geliştirerek önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” denildi. Czyrnianska ise büyük bir aileye katıldığı için kendini şanslı hissetiğini söyledi. Sezonun başlaması için sabırsızlandığını belirten Polonyalı sporcu, “Dünyanın en iyi kulüplerinden birinde oynayacak olmak benim için gurur verici” diye konuştu.

Fenerbahçe'yi şampiyon yaptı, Rusya'ya gittiFenerbahçe’yi şampiyon yaptı, Rusya’ya gitti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.