Muharrem Erkek, tepkilerden sonra Kılıçdaroğlu fotoğrafını kaldırdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, “Hak, hukuk, adalet” notuyla paylaştığı Kemal Kılıçdaroğlu ile olan fotoğrafını gelen tepkiler üzerine kaldırdı. Muharrem Erkek'e tepki gösterenler arasında Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs seçimlerinin ardından aradığı Jahrein adlı sosyal medya fenomeni de vardı

Siyaset 31 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Muharrem Erkek, Kemal Kılıçdaroğlu ile fotoğrafını, eski olduğu için yanlış yorumlandığını öne sürerek kaldırdı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile çektirdiği ve “Hak hukuk adalet” notuyla sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafı gelen tepkiler üzerine sildi.

Muharrem Erkek’in sildiği fotoğraf

Paylaştığı fotoğrafın önceden çekildiğini belirten Erkek, “Genel Başkanımıza sevgi ve saygımı gösteren ESKİ bir fotoğraf paylaşımım ‘YENİ bir fotoğraf’ algısıyla farklı tepkilere neden oldu. Bu nedenle kaldırdım. Hakaret içermeyen eleştirileri de dikkate aldığımızı bilin isterim” dedi.

Siyaseti bırakan Demirtaş'a Ahmet Türk'ten destek: Parti içinde birçok genel merkez oluştuSiyaseti bırakan Demirtaş’a Ahmet Türk’ten destek: Parti içinde birçok genel merkez oluştu

Muharrem Erkek’e tepki gösterenler arasında sosyal medya fenomeni Jahrein de vardı.

Jahrein’in paylaşımı şöyle:

“Neyi kutluyorsunuz lan siz? Pişmiş kelleler. Yüzlerce mesaj aldım gençlerden. Ülkeden nasıl kaçarım? Hayatım bitti. Şeriat mı gelecek? Ntihar edeceğim hakkını helal et diye. Referandumdu, domuz bağıydı, son seçimdi diye anksiyete hastası ettiniz gençleri. ŞEREFSİZLER!”

https://twitter.com/jahreindota/status/1663850846746992641?s=20

Kılıçdaroğlu’nun 14 Mayıs seçimlerinden sonra kendisine gazetecilerin ulaşamadığı günlerde bir sosyal medya fenomenini araması da kamuoyunda tepki toplamıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı olduğu taktirde Adalet Bakanlığı için adı geçen isimler arasında Muharrem Erkek de vardı.

Erkek seçimlerden önce katıldığı bir yayında, ”Cumhurbaşkanımız takdir ederse kabinede Adalet Bakanı olarak görev yapacağım” demişti.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na vekil sayısından yüklenmeye devam ediyor: 'Hesap uzmanı bu işi böyle yapar mı?'Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na vekil sayısından yüklenmeye devam ediyor: ‘Hesap uzmanı bu işi böyle yapar mı?’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.