Galtier açıkladı, Messi PSG’den ayrılıyor

Teknik direktörü Christophe Galtier, Lionel Messi’nin cumartesi oynanacak Clermont maçıyla beraber son kez PSG formasını giyeceğini açıkladı. 

Spor 2 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
PSG'de Lionel Messi defteri resmen kapandı.

PSG’de Messi defteri kapanıyor. Doğrulama Christophe Galtier’den geldi. Son ayların en fazla konuşulan söylentisi gerçek oldu. Fransız teknik direktör Galtier, yaptığı açıklamada “Futbol tarihindeki en iyi oyuncuyu çalıştırma şansı elde ettim. Clermont maçı Lionel Messi’nin Pac des Prices’teki son maçı olacak” ifadelerini kullandı.

Arabistan dedikoduları çıkmıştı

Messi’nin Al-Hilal takımından senelik 600 milyon Euro’luk bir teklif aldığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Oyuncu, 3-1 kaybedilen Lorient maçından sonra Arabistan’a gitmişti. Bu durum krize yol açmış, iki hafta kadro dışı bırakılan isim özür diledikten sonra affedilmişti. Transfer söylentilerinin ardı arkası kesilmemişti.

Messi işi Arap saçı! Fransızlar iş bitti dedi, babası yalanladıMessi işi Arap saçı! Fransızlar iş bitti dedi, babası yalanladı

Barcelona doğal aday

Lionel, Barcelona’dan gözyaşları içinde ayrılmış ve iki gün sonra PSG ile anlaşmıştı. LaLiga’nın mali şartlarını karşılayamayan Barça, yıldızıyla sözleşme yenileyememişti. Leo’nun yeni adresi için Barcelona doğal aday konumunda bulunuyor. Son olarak Inter Miami ile yapılan bir anlaşma çerçevesinde Messi’nin yeniden Barcelona forması giyebileceği söyleniyor.

Yeni Nou Camp'a ilk kazmayı Nihat Özdemir vurduYeni Nou Camp’a ilk kazmayı Nihat Özdemir vurdu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.